Dışarsı buz ayolBen de 1017 olmuşum. Dışarıya bir cikabilsem 10000 tamamlardim.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dışarsı buz ayolBen de 1017 olmuşum. Dışarıya bir cikabilsem 10000 tamamlardim.![]()
5757Ben de 1017 olmuşum. Dışarıya bir cikabilsem 10000 tamamlardim.![]()
Valla sabah -12 diyordu canim cok soguk mumkun oldukca cikmiyorum evdensoğğğğuuukkkkkkk dıdıdıdıdı
çok üşüyorum bu ara işe giderken ayrı eve dönerken ayrı
neyse ki ayaklarım ve bacaklarım üşüyor sadece
montun olmadığı yerler donuyor resmen -7 derecede normal sanırım![]()
Allah Allah güya benim gözüm senin üzerinde. Resmen ayakta uyuyorum.Aaaa ben çoktaaaan günaydın attım burayaHem ben hiç bu saatlere kadar uyurmuyum
Gördüm instadaydın, hep peşindeyim merak etme sen
![]()
Kendime yapmasamda ev halkı istiyor geçenlerde benden baklava istediler tamam yaparım dedim ama sağlık sıkıntısı çıktı.allahtan canım çekmiyor.ama bugün kesin ekmek yapmam lazım beyaz ekmek yemeyeli çok oldubu gün bakıyorsun yarın canın çekiyor
bunlar hep birikim kuzum![]()
Az faydalı mikrop değilsin ha57571017 neymiş emekliyormusun
Bazen görülmüyo arada kaynıyo mesajlarAllah Allah güya benim gözüm senin üzerinde. Resmen ayakta uyuyorum.
Girer girmez alıntı etiket bakıyorum günaydın mesajını görmedim.![]()
hahah 3 kase sütlaç nedir ki tatlısevereKuzu bu gözler burada üç kase sütlacı, bir günde yiyeni gördü
sen takıntı yapma kimse sana birşey demez..
senin evin uzak, ulaşım sorunun var.
sarı takımda devam et ben gelinceye kadarcikma sakin.
Hahaaaaaaa hakaretini yediğim.Az faydalı mikrop değilsin ha![]()
Ayyy yok ben bu kadar yiyememhahah 3 kase sütlaç nedir ki tatlısevere
yarım tepsi ıslak kek
4 dilim yaş pasta
5 kase aşure
5 dilim su böreeee
bir kase ballı tereyağı
bir kase tahin pekmez
yarım kilo kuru pasta
2 paket büsküvi vs. vs.
bunlar hep normal şeyler
Zorlandigini hissettigin yerde birak canimİnşallah bende haftaya evde yürüyüş denemesi yapmak istiyorum.doktora daha gidemem hava durumu yüzünden zorlandığım yerde dururum artık![]()
Seviyorum seni ona dua etHahaaaaaaa hakaretini yediğim.
aldığım en tatlı hakaret![]()
-12 mi hangi semtteydin canım senValla sabah -12 diyordu canim cok soguk mumkun oldukca cikmiyorum evden
Bir çuval şekerin içine gom kendini bacım bu nehahah 3 kase sütlaç nedir ki tatlısevere
yarım tepsi ıslak kek
4 dilim yaş pasta
5 kase aşure
5 dilim su böreeee
bir kase ballı tereyağı
bir kase tahin pekmez
yarım kilo kuru pasta
2 paket büsküvi vs. vs.
bunlar hep normal şeyler
Sabah yoktun hala bulamadım iyi miBazen görülmüyo arada kaynıyo mesajlar![]()
Muhteşem demişim ama yazmayı unutmuşum.Günaydın erkenciler![]()
Allah razı Olsun. Sevmemiş hâlini düşünemiyorum.Seviyorum seni ona dua et![]()
kuzum hastayken olmasan mı acaba?günaydın kızlarr hastayım 2.gunum ve bugun covid 3 dozum var 2 kez ertelemistim bir daha erteleyemiyorum da umarim iyi gecer![]()