Sana degil canim.Kime? Bana özel mesaj gelmedi? Gerçi sanırım kapalı. Bı bakayim.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana degil canim.Kime? Bana özel mesaj gelmedi? Gerçi sanırım kapalı. Bı bakayim.![]()
456 da bize geldi. Bugün yarın akaryakıta yine zam gelecekmiş depo boşsa veya yarimsa dolduralım. Korkumuzdan anahtarı ceviremez olduk. Bütün dünya bizi kıskanıyor.Bizde de ay sonu belli olcak. Dun elektrik gelmiş 460 tl
456 da bize geldi. Bugün yarın akaryakıta yine zam gelecekmiş depo boşsa veya yarimsa dolduralım. Korkumuzdan anahtarı ceviremez olduk. Bütün dünya bizi kıskanıyor.![]()
Evet canım. Zam kapıda doyamadilar .anaaa ciddi mi?
geçmiş olsun canım corona mı yoksa?
Arabamizi 2019da sattik yok paraya. Şuan 3 kati. Dahada alabilecegimizi sanmiyorum456 da bize geldi. Bugün yarın akaryakıta yine zam gelecekmiş depo boşsa veya yarimsa dolduralım. Korkumuzdan anahtarı ceviremez olduk. Bütün dünya bizi kıskanıyor.![]()
Canımmm nerdesin?Sagol canim![]()
Tamam canım etiketlerim bir dahaCanim beni etiketler misin sporlarina.![]()
Allah kolaylık versin canımay ayın sonu geldi zaten
bir de benim iş yüküm yüz küsür personel komple tüm listeyi değiştirip maaşa yetiştirmem lazım
Çok iyi gelmiş canım.Hanımalr bizede 252 geldi elektrik yapmamız gereken tv kapanınca stanby düğmesinden değil prizden kapatın.
Pc şarjı doldumu şimdi çektim boşalana kadar bekliyorum sonra gene doluşa geçiyor.
Ütü fırın bunlar çk fazla yakıyor.
Çok dikkat ettim birde hocam tv açmadım ancak akşam açtım onuda.Çok iyi gelmiş canım.
Ben de kahvaltımı düzgün yaptım detox vs yapmıyorum gün boyu hafif geçireceğim tartılmadım moralimi bozmamak adına yarın sabah artık Allah kerim ne çıkarsa bahtıma.Sabah kahvaltımı sağlam yaptım. Şu an ilk kez bir çay deniyorumugurbocuuu
Sütlü yeşil çay. Fena değilmiş. Bugün genelde sıvı şeyler , az şekerli meyveler tüketeceğim işi şansa bırakamam. Yarın malum cuma. Sen de önlemini al tatlım.![]()
Of o tv ne izleyen var ne de kapanıyor kendi kendine çalıştırıyorlar hiç sevmiyorum bana kalsa evde tv bulundurmamHanımalr bizede 252 geldi elektrik yapmamız gereken tv kapanınca stanby düğmesinden değil prizden kapatın.
Pc şarjı doldumu şimdi çektim boşalana kadar bekliyorum sonra gene doluşa geçiyor.
Ütü fırın bunlar çk fazla yakıyor.
Tv olmadan olmaz zaten,hiç başından kalkmayanlar var o sıkıntı.Of o tv ne izleyen var ne de kapanıyor kendi kendine çalıştırıyorlar hiç sevmiyorum bana kalsa evde tv bulundurmam
İngiliz diyeti demi hocam onlar yapıyor bunu.Sabah kahvaltımı sağlam yaptım. Şu an ilk kez bir çay deniyorumugurbocuuu
Sütlü yeşil çay. Fena değilmiş. Bugün genelde sıvı şeyler , az şekerli meyveler tüketeceğim işi şansa bırakamam. Yarın malum cuma. Sen de önlemini al tatlım.![]()
sağlık olsun kuzumArabamizi 2019da sattik yok paraya. Şuan 3 kati. Dahada alabilecegimizi sanmiyorum