• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Slm kizlar 💓💓💓💓

Çarşamba Menüm

13.00 civari
Tavada 2 yumurta
Peynir
5 zeytin
1 sandwich ekmegi

Ara
1 activa
3 ceviz

19.00
Domatesli biber kavurmasi
Peynir
1 çav. Sandwich ekm.

21.00
1 dil. Ekm.
1 dil. Ceddar (olmadi ama nedense cok aciktim)
Afiyet olsun ablacim ♥️
Cok gec saatte olmamasi guzel🥰

ooo banyo yapıp dışarı çıkınca üşüttün demek ki . çok geçmiş olsun kuzum.

Var mı canım bi çorba kaynatacak biri😔

Sağolun canlarım. Pastelim evde tekim, çocuktan kalan kahvaltiyi yedim karnım çok aç :(
ben seni sen olmasan da etiketliyorum kuzu
adeta yokken masana bırakılan anma gülü gibi :KK70:
Ahaha ben de öyle yapıyorum :))

Kızlar dün akşam saat 9 dan sonra bana bir açlık bastırdı neye uğradığımi şaşırdım bu aralar bana akşam açlık basıyor.ev halkı bir lokma ağzına bir şey at dediler ama yemedim.bir lokma değil bir bitun ekmeği yesem doymayacak gibiydim.sizde de oluyor mu böyle bir durum
Bende dün regl olduktan sonra tatlı krizlerine girdim. Gece 10 kere uyandım. Pislik bilinç altım sürekli "acı çekmene ne gerek var, abur cubur dolabında bir sürü çikolata gofret var. Bi tanecikten bişey olmaz" deyip durdu..

İngilizlerin çayı sütlü olur evet. Ben bilmiyordum bunun İngiliz diyeti olduğunu. Bu şekilde diyet yapanları görmüştüm hem tok tutar hem ödem atarız biz de:rapci:
Ben bir ara denemiştim. 1 su bardağı yeşil çay ile 1 su bardağı süt. yanlış hatırlamıyorsam 3 öğün için hazırlanıyordu 3 kere yani. lezzetli de oluyordu. Ama ben çiğnemezsem doymam, o yüzden yapamadım.

Ben bir ara denemiştim. 1 su bardağı yeşil çay ile 1 su bardağı süt. yanlış hatırlamıyorsam 3 öğün için hazırlanıyordu 3 kere yani. lezzetli de oluyordu. Ama ben çiğnemezsem doymam, o yüzden yapamadım.
Normal yemeğini ye canim. Bunu bitki cayin lezzetli olsun diye yaparsın . Tokluk süresini biraz uzatmanın zararı olmaz. :KK5:
Kupanın üçte birini boş bırakıp o bölüme süt ekliyorum. İki bardak içtim bugün. Yumuşacık hoşuma gitti.

Denemek isterim ben de :super:
Bir diyetisyen TV de izlemistim böyle kriz durumlarında herhangi bir reçelin içine bir tatlı kaşığı pul biber ekleyin öyle yiyin demisti. İncir receliyle denedim gerçekten harika bir tadı vardı. Cuma günü bol yeşillikli bir kısır yapayım. :oops:
Simdiden Fiyet olsun canim. Biberli receli ilk defa duydum 🤪

Back
X