Çok geçmiş olsun eppekcimHastane islerimiz vardi canim endokrin, gastronomi, pediatrik diyetisyen mekik dokudumda biraz cok sukur bitti 1 ay sonra kontrol var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun eppekcimHastane islerimiz vardi canim endokrin, gastronomi, pediatrik diyetisyen mekik dokudumda biraz cok sukur bitti 1 ay sonra kontrol var
Sagol canimÇok geçmiş olsun eppekcim
Ellerine saglik ablacimGörüntüsü ve kokusu çok güzel Elifcim bir de bol acılı yaptım.![]()
Sen iyi ol canim da cok adim atariz dahaNe güzel adımlar :) ben herhalde 100 adım bile atmamisimdir
Cook gecmis olsun canimBen en son ne zaman burdaymisim ki . Hastanelerdeydim canim simdi icrri girdik kizimi uyuttum, oglumun dersini yaptirip gecmis sporlarimi ve menuleri paylasacagim insallah
Sagol canim 1ay rahatim insallah. Korona olmadiysak ctesi kardesim geldi pazar esi korona cikti 5 guj oldu bence olmadik insallahEllerine saglik ablacim
Sen iyi ol canim da cok adim atariz daha
Cook gecmis olsun canim![]()
Yarin deneyim kizceme
Kesinlikle denemelisin canim. Buzluktaki domatesle yaptım tadı daha lezzetli oldu. Kendine de yap.Yarin deneyim kizceme![]()
Vaoooovvvvv süper gorunuyor tadı da zaten güzel ohhh ellerine sağlık afiyet olsun
Tmm canım hepsi.Cordelia canim eksik var mi ?
Eline sağlık afiyet olsun.
Çok geçmiş olsun en son p.tesi gelmişsin.Ben en son ne zaman burdaymisim ki . Hastanelerdeydim canim simdi icrri girdik kizimi uyuttum, oglumun dersini yaptirip gecmis sporlarimi ve menuleri paylasacagim insallah
Çok geçmiş olsun en son p.tesi gelmişsin.![]()
Firin fazla calisti bende. Geceleri tv modem ve bir kutu daha var onların fişini çeksek mi? Derin dondurucumda var..Hanımalr bizede 252 geldi elektrik yapmamız gereken tv kapanınca stanby düğmesinden değil prizden kapatın.
Pc şarjı doldumu şimdi çektim boşalana kadar bekliyorum sonra gene doluşa geçiyor.
Ütü fırın bunlar çk fazla yakıyor.