Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaaan tatlı da noluyo iki elliycez hart, iki sevicez cırt. Havasından geçilmiyo şişko pattisinÇünkü kediler çok tatlı.![]()
yapmadılar gülümYapmadık mı? Ben hastayken mi?
Ha ha ha. Yerim onu.Amaaan tatlı da noluyo iki elliycez hart, iki sevicez cırt. Havasından geçilmiyo şişko pattisin![]()
Biz de kıtlık olursa yemeyi planlıyoruzHa ha ha. Yerim onu.![]()
Ayy inşallah.yapmadılar gülüm
sen yoklen burası korak çöle dönmüş meğer
gerçi ben hiç adım sıralaması da hatırlamıyorum ama geçen hafta olmadığına eminim
gitti güzelim adımlarım
sakın bi daha hasta olma
Ellerine sağlık canım
İnsanoğlu ne garip kimini yiyor kimini seviyor kimini çeşitli işlere kullanıyor.Biz de kıtlık olursa yemeyi planlıyoruz
Bi işe yaramış olur
Ugurbocugu de çok tatlıydı.Profil resmime bakın çok havalı ❤❤❤❤❤❤
hangi program bu?
Çok az yemişsin bence korkmana gerek yok canım. Yarım dilim pasta inşallah sıkıntı yaratmaz.
Text Effecthangi program bu?
Şu an ben de acıktım. Hadi su içelim.Vitamin ilaçlarının etkisi mi bu artık yıldım mı yoksa kilo veremiyorum diye motivasyonum mu düştü her nedense bilmiyorum ama çok acıktım
Sana da afiyet olsun canımTez zamanda sağlığına kavuşmani dilerim.
![]()
Geçmiş olsun canım![]()
Sağolun kızlar.geçmişi okuyamadım. neyin var canım?
geçmiş olsun canım. ben de soğuklardan bir tuhafım.Sağolun kızlar.60kiloyum canım sabah çok hasta uyandım ama şimdi biraz gözüm açıldı
Sağol kuzum. Ben bu seneye kadar doğru düzgün hasta olmazdım bu sene bişeyler oldu bana. Yaştan mı yoksa bağışıklık mı düştü bilemiyorumgeçmiş olsun canım. ben de soğuklardan bir tuhafım.
Yok dinlemedim bilinç altını yersen basenler olur kilo alırsın dedim ama çok Zor oldu.sabah ohh iyi ki yemedim dedim ama gece zor geçtiBende dün regl olduktan sonra tatlı krizlerine girdim. Gece 10 kere uyandım. Pislik bilinç altım sürekli "acı çekmene ne gerek var, abur cubur dolabında bir sürü çikolata gofret var. Bi tanecikten bişey olmaz" deyip durdu..