• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

kızlar bugünlü menüm için özür dilerim hepinizden
sabah yine tost ekmeğine peynirli tost ve kremalı kahve
öğlen 14.00 yarım tabak bile olmayan mercimek yemeği
gece işten gelince 20.00 2 büyük köfte salata ve annemin pastasından yarın dilim aldım 😔 dayanamadım çok açtım
Cordelia Cordelia Elhan Elhan Zipzip- Zipzip-

yapmadılar gülüm
sen yoklen burası korak çöle dönmüş meğer 😂😂
gerçi ben hiç adım sıralaması da hatırlamıyorum ama geçen hafta olmadığına eminim
gitti güzelim adımlarım 😂😂
sakın bi daha hasta olma
Ayy inşallah.🙏🙏🙏 Elif listeleri tek basina yaptı ben hastayken. Çok yoruldu kuzucuk. 😘 Zipzip- Zipzip- .♥️♥️♥️

kızlar bugünlü menüm için özür dilerim hepinizden
sabah yine tost ekmeğine peynirli tost ve kremalı kahve
öğlen 14.00 yarım tabak bile olmayan mercimek yemeği
gece işten gelince 20.00 2 büyük köfte salata ve annemin pastasından yarın dilim aldım 😔 dayanamadım çok açtım
Cordelia Cordelia Elhan Elhan Zipzip- Zipzip-
Çok az yemişsin bence korkmana gerek yok canım. Yarım dilim pasta inşallah sıkıntı yaratmaz.

Vitamin ilaçlarının etkisi mi bu artık yıldım mı yoksa kilo veremiyorum diye motivasyonum mu düştü her nedense bilmiyorum ama çok acıktım
Şu an ben de acıktım. Hadi su içelim.
Geceler uzun yemeği erken yiyoruz normal olarak mide boşalıyor. Bir elma ye istersen tarçın dök.

Bende dün regl olduktan sonra tatlı krizlerine girdim. Gece 10 kere uyandım. Pislik bilinç altım sürekli "acı çekmene ne gerek var, abur cubur dolabında bir sürü çikolata gofret var. Bi tanecikten bişey olmaz" deyip durdu..
Yok dinlemedim bilinç altını yersen basenler olur kilo alırsın dedim ama çok Zor oldu.sabah ohh iyi ki yemedim dedim ama gece zor geçti 💋

Back
X