• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

27 Ocak
8.00 Kahve
11.00 Bir buçuk haş. yumurta, peynir, avakado ezmesi, bir dilim tam tahıllı, zeytin, maydanoz, çay
12.30 Sade Türk kahvesi
16.00 Ekşi kayısı kurusu avuç içi
18.00 Dört kaşık domatesli yulaf pilavı
İki litre su, bitki çayları
Zipzip- Zipzip-
Abla akşam neden biraz daha yemedin zaten yulafliydi

Sağol kuzum. Ben bu seneye kadar doğru düzgün hasta olmazdım bu sene bişeyler oldu bana. Yaştan mı yoksa bağışıklık mı düştü bilemiyorum

valla bana da aynı şey oldu, kolumda serumla gezsem yeri
27 Ocak
8.00 Kahve
11.00 Bir buçuk haş. yumurta, peynir, avakado ezmesi, bir dilim tam tahıllı, zeytin, maydanoz, çay
12.30 Sade Türk kahvesi
16.00 Ekşi kayısı kurusu avuç içi
18.00 Dört kaşık domatesli yulaf pilavı
İki litre su, bitki çayları
Zipzip- Zipzip-

ah gülüm yaa hiçbir şey yememiş yine kendimden utandım

Elhan Elhan abla o tarif kabızlığa iyi gelir mi?gelirse zahmet olmazsa tarif alabilirmiyim
İçinde sebze olduğu için iyi gelir diye düşünüyorum canım.
Canım benim pilav biraz göz kararı oldu :oops:
Soğan , iki yeşil biber , bir kapya biber doğrayıp iki kaşık zeytinyağında kavurdum.
Sonra üzerine (iki veya üç domates kadar) kışlık domatesi üzerine ekledim. Biraz karabiber , kimyon ekledim.
Hepsi yumuşayınca üzerine sanırım bir çay bardağı kadardı yulaf ezmesini ekledim. Yarım su bardağı da kaynamış su ekledim. Suyunu çekene kadar kısık ateşte pişti.
Yedikten sonra şişkinlik yapmıyor. Yarın cuma olmasaydı bir tabak daha yiyebilirdim. Çok lezzetliydi canım.

Soğan , iki yeşil biber , bir kapya biber doğrayıp iki kaşık zeytinyağında kavurdum.
Sonra üzerine (iki veya üç domates kadar) kışlık domatesi üzerine ekledim. Biraz karabiber , kimyon ekledim.
Hepsi yumuşayınca üzerine sanırım bir çay bardağı kadardı yulaf ezmesini ekledim. Yarım su bardağı da kaynamış su ekledim. Suyunu çekene kadar kısık ateşte pişti.
Yedikten sonra şişkinlik yapmıyor. Yarın cuma olmasaydı bir tabak daha yiyebilirdim. Çok lezzetliydi canım.

ben hiç yulaf ezmesi yemedim
bir de şu yulaflı mücverimsi şeyin tarifini yazar mısın

evet öyle oluyor haklısın, iyi yapmışsın
Aynen canım yoksa sabahtan akşama kadar stres olurdum.
Tamamdır abla resmini çektim teşekkür ederim 😘

aa diyetisyen neden kızına diyet verdi?
kaç yaşında? ne için?
Canım 19 aylık gelişim geriliği var galiba. Onun için beslenme programı verdi sanırım. North River North River daha iyi anlatır.
Ön bilgilendirme yaptım. 😘
ben inception filmindeki gibi covidception olmuş olabilir miyim acaba? sürekli bir grip hali benden çocuğa çocuktan bana benden tekrardan çocuğa derken hazirana iyileşiriz inşallah
Şunu bir Türkçe söylesene neden bahsettin anlamadım. 🤣🤣🤣 Ya o filmi de izledim aslında biliyor musun Ama çok oldu unuttum.

ben hiç yulaf ezmesi yemedim
bir de şu yulaflı mücverimsi şeyin tarifini yazar mısın
Pirinc ve bulgur yerine her şeyde kullanılabildiğini fark ettim. Hatta robotta çekip un haline getir kek, poğaça , kurabiye yap.
İki kabak rendelenir
İçine lor veya peynir
Bir yumurta
Bir yemek kaşığı yoğurt
Bir çay bardağı yulaf ezmesi ( iri taneli ögutulecek)
Az bi zeytinyagi , tuz karabiber
Bunlari karıştır yağlı kağıt serilmiş küçük bir borcamda üzeri kızarıncaya kadar pişir.

Back
X