• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tamam ekledim 10 kisi olduk

Bana gerek kalmadi :-)

Yaa belki olabilirde adimlar cok etkilemiyor :))
Ama adimlara cok takiliyorum hani orda %1 yaziyor ya insan bir moralini bozuyor :D Sahsen leslie haftasi , mekik haftasi vs gibi haftalar yaptigimizda daha motive oluyorum bak simdi gobek sirt haftasi yapmis cordis ip ince kalacagim :D

MasterFit Yarışması 20.Etap
1 Elhan Elhan 65,8
2 60kiloyum 60kiloyum 84,9
3@dolunaydagel82,8
4 fesang fesang 63,5
5@Migim70,3
6@DombiliKus86,0
7@ugurbocuuu60,2
8@UcurtmaAvcisii86,5
9@DeryaOnDiet73,5
Sarı Takım
1 Cordelia Cordelia
2 O oya17

Elhan Elhan ablacim ilk 9 kisiden kaptan secebilir misin 🥰🥰
Düşündüm, taşındım biraz da kaşındım tabi hamamdan sonra zor oldu kaşınmak ama kararımı verdim. 60kiloyum 60kiloyum bacimi kendime rakip seçtim.
Gel bi kapışalim kız :KK11:
Önümüzdeki hafta avantaj sende benim ikinci haftalarım zor oluyor hadi iyisin:sus:
Çok da salma kendini Elhan bu bulur kendine capon , İngiliz , kızılderili diyeti :süslü::süslü:

Düşündüm, taşındım biraz da kaşındım tabi hamamdan sonra zor oldu kaşınmak ama kararımı verdim. 60kiloyum 60kiloyum bacimi kendime rakip seçtim.
Gel bi kapışalim kız :KK11:
Önümüzdeki hafta avantaj sende benim ikinci haftalarım zor oluyor hadi iyisin:sus:
Çok da salma kendini Elhan bu bulur kendine capon , İngiliz , kızılderili diyeti :süslü::süslü:
Hayırlı olsun her ikiniizide 60kiloyum 60kiloyum 💙💙

Back
X