- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görmedim canım.Evet cnm torunlar
Sana yumurta diyetimi yapicaksin diye sormuştum, gormedin heralde![]()
O kadar cok artti ki canim her an buluşabilirKizlar benim kollarda hafif agri var dayak yemisim gibi acaba bulasti da hafif mi geciriyorum ki![]()
Pazartesi dedi böcük. Sen ne zaman uygun olursun?Yumurta diyetimi yapicaksiniz cnm
Ne zaman basliyorsunuz
Bende yapayim abla liste nasil greyfurtlu olan mi ?Görmedim canım.cok özür dilerim.
Pazartesi, salı yapacağım canım. Ugurbocuu ile beraber yapacağız. İçine sinerse yapalım.
Kardesimin esi pozitif cikti bize de gelmislerdi . Kardesiminde bu sabah eklem agrisi varmis gecmis aksama kadar 3 asi hafif atlatiyorlar grip gibiO kadar cok artti ki canim her an buluşabilir![]()
Muzlu canım.Bende yapayim abla liste nasil greyfurtlu olan mi ?
Olur abla su ara gaza ihtiyacim var bende varimMuzlu canım.Dusunursen tekrar yazarım çok basit zaten üç malzemeli .
Geçmiş olsun canımKardesimin esi pozitif cikti bize de gelmislerdi . Kardesiminde bu sabah eklem agrisi varmis gecmis aksama kadar 3 asi hafif atlatiyorlar grip gibi
Bugün iyiler çok şükür çok sağol canmKarda insan kendini koruyor bir şekilde. Mersin havası iyi gelmedi demek kiBizim burada güneş var ama rüzgar da var. Gölge çok soğuk. Çocukların durumu nasıl canım?
Yok canm test yaptırmadım gerçi ama bi gün sürdü geçti sonra benimgeçmiş olsun canım corona mı yoksa?
Enisteye ve kiz kardesimeGeçmiş olsun canımAcil şifalar dilerim gelininize. Kardeşine de bulaşmış olabilir.
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın
Canim senin menünü biraz esnetip zenginleştiririz valla çok güzel olur. Bebeğin için kaliteli süt olsun. Gece mışıl mışıl uyur.Olur abla su ara gaza ihtiyacim var bende varimgunduz emmesinide aazaltti zaten sorun olmaz
Kardeş sanki hep erkek olacakEnisteye ve kiz kardesimeevet gidip kendi ablasina da sarilmis o hepsinden beter 4 asili ama ilk defa geciriyor biz bir tur gecirdik bide
Bir grup arkadaş bugün daha iyi çok şükür. Sevindim canım çocuklar iyi olsun da.Bugün iyiler çok şükür çok sağol canm