• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizlar benim kollarda hafif agri var dayak yemisim gibi acaba bulasti da hafif mi geciriyorum ki :skandal:
İnşallah yoktur canim. Bazi kişilerde hiç belirti olmadan da pozitiflik oluyormuş. Daha bugun arkadaşım dedi eşi poziitf olmus ama kendilerinde olmamis

Haftaya bekliyoruz. Haftaya ben de başlayacağım. Tartilmaya korkuyorum. 😔🙈😱
Tamam canım 💕
Bizse seni cok seviyoruz ablacim♥️♥️

Gecmis olsun canim ♥️

Yaa olur mu oyle şey helal olsun canim 🥰🥰

Katildiginda kac kiloydun canim

Haftaya ekleriz canim senide tabloya
Daha cok gel menülerini bildir♥️

Herkes hedefine ulasti demek ki :))
Ben 56.5-57 arasındayim bu aralar
Sağol canım benim 💕
Endoskopiye gasrto karar veriyor zaten,gerekli görürse yaptır bencede.
Daha önce gitmiştim ilaç vermişti iyi geldi hatta sonra gene başladı,benmde gitmrm lazım aslına.
Aslında geçen sene gitmiştim endoskopi istemişti korkumdan çektirmemiştim ama bu sefer yine isterse çektirecem canım sende ihmal etme bence 💕😘
Migde ve karında şişme bende de oluyor.doktorun dediğine göre süt ve süt ürünleri buna sebep oluyormuş canım.iki gün tuketmedim gerçektende hafiflemistim belki senin ki de öyledir 🥰
Çok sağol canım benim sütü ve kefiri laktozsuz içiyorum ama yoğurdu inek sütü alıp evde mayalıyorum ondan olurmu ki

Kızlar tahlillerim çıktı çok şükür önemli bir şeyim yok d vitamini ve b12 düşük çıktı bide ünsilin direnci yüksek çıkmış ilaç başladık mide için gastroenteroloji bölümüne gidecem
geçmiş olsun canım. insülin kaç çıktı?

Düşündüm, taşındım biraz da kaşındım tabi hamamdan sonra zor oldu kaşınmak ama kararımı verdim. 60kiloyum 60kiloyum bacimi kendime rakip seçtim.
Gel bi kapışalim kız :KK11:
Önümüzdeki hafta avantaj sende benim ikinci haftalarım zor oluyor hadi iyisin:sus:
Çok da salma kendini Elhan bu bulur kendine capon , İngiliz , kızılderili diyeti :süslü::süslü:
şu an hayatımdan bezmiş, yorulmuş, tükenmiş halde bu mesajı okuyorum :confused::confused::confused:

Geçmiş olsun pastelim :KK43:

Gecmis olsun canim

Herkes fit :KK70:

Gecmis olsun canim demek ki kurtarilacak durumda degilmis

Çok geçmiş olsun canım. Tamir edilecek gibi değilmiş demek ki :KK43:Yepisyeni bir diş yaptırırsın yerine üzme kendini. İnşallah çabucak geçer ağrısı.:dua:

pastelfit pastelfit geçmiş olsun canım diş ağrısı zordur iyi bilirim
Allah razı olsun hanımlar. Diş uyuşmadı sonra çekemedi, kırıldı, kökler içinde kaldı. Yardı kökleri aldı😖 uyuşuk yemek yenmiyo aç aç uyumuşum. Kalktım yemek yaptım yedik. Fakat bu ne zonklama. İlk defa dişim çekiliyo alışık değilim. Apranax içtim bekliyorum.

Back
X