• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selamlar efenim 😁

Cocuklar bende olunca arada kaçak gocek baktim :))
Onlarla alışverişe gittik, evde biraz oynadilar sonra onlari evlerine birakip işe gittim, yeni geldim

Tüm emek verenleri ve kilo verenleri tebrik ediyorum 👋👋👋👋👋👋

Elhan Elhan senide kirmizi kaptanligin icin tebrik ederim cnm 😍

60kiloyum 60kiloyum mavi kaptanligin hayirli olsun tatlim 💓
saol tatlım 💕🙏🧿

Muhtisim cuma menu 1 :KK70:

Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
1.5 dlm wasa
4 ceri domates 1 salatalik az zeytinyagi ile
salatamsi

Ara
1 parmak sutle kahve
1.5 adet limonlu form
2 kare bitter

Aksam(17:30)
1 tavuk baget(firin)
2 dlm patates(firin)
2yk pilav
1 kase mantar corbasi
Salata

Su:2 lt Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canim♥️
Kardesimin esi pozitif cikti bize de gelmislerdi . Kardesiminde bu sabah eklem agrisi varmis gecmis aksama kadar 3 asi hafif atlatiyorlar grip gibi
Gecmis olsun canim😔
Eğer bugün tartı atmamış olmam sorun olmazsa ben masterfite katılmak istiyorum Zipzip- Zipzip-
Yarin ya da pazar bildirme şansın var mi canim

Menü
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 3 zeytin 1 küçük dilim salam

Öğlen şekersiz kahve 3 4 kuru kayısı 3 4 fıstık

Akşam 3 dilim börek 2 kaşık yoğurt

Gün boyu su ve bitki çayları
Kaptanım kim bilmiyorum 😄😄😄 Zipzip- Zipzip-

Beni alan yaşadı bu hafta Güzel kilo vereceğim
Afiyet olsun canim♥️
Kızlar tahlillerim çıktı çok şükür önemli bir şeyim yok d vitamini ve b12 düşük çıktı bide ünsilin direnci yüksek çıkmış ilaç başladık mide için gastroenteroloji bölümüne gidecem
Gecmis olsun canim tekrardan

Kardeş sanki hep erkek olacak :KK70:vah vah görümcek şifayı kapmış :confused:bir de kv sarilsa miydi ...:KK59: şeytan mı kaçtı içime noldu birden :KK57:
Allah tüm hastalara şifa versin. :dua:

İnşallah yoktur canim. Bazi kişilerde hiç belirti olmadan da pozitiflik oluyormuş. Daha bugun arkadaşım dedi eşi poziitf olmus ama kendilerinde olmamis
Aynen canim simdi karisti belli olmuyor artik
Kızlar tahlillerim çıktı çok şükür önemli bir şeyim yok d vitamini ve b12 düşük çıktı bide ünsilin direnci yüksek çıkmış ilaç başladık mide için gastroenteroloji bölümüne gidecem
Gozun aydin canim
Benim sucum yoktur :D
Allah razı olsun hanımlar. Diş uyuşmadı sonra çekemedi, kırıldı, kökler içinde kaldı. Yardı kökleri aldı😖 uyuşuk yemek yenmiyo aç aç uyumuşum. Kalktım yemek yaptım yedik. Fakat bu ne zonklama. İlk defa dişim çekiliyo alışık değilim. Apranax içtim bekliyorum.
Oyy . Malesef 3 gun o zonklama , 1 haftadan fazlada o yara iyilesmiyor :(

Back
X