Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
78 buçuk 79 arasıydmBizse seni cok seviyoruz ablacim
Gecmis olsun canim
Yaa olur mu oyle şey helal olsun canim
Katildiginda kac kiloydun canim
Haftaya ekleriz canim senide tabloya
Daha cok gel menülerini bildir
Herkes hedefine ulasti demek ki :))
Ben 56.5-57 arasındayim bu aralar
Wuhuuuuu selamun aleyküm Elhanımfesang ' la başlıyorum.
Aleyküm selam heyecanımWuhuuuuu selamun aleyküm Elhanım
Ahh cnm ya çok iyi bilirim o yaşadığini çok zor inşallah hemencecik iyileşir dişinin cekildigi yer çok geçmiş olsunAllah razı olsun hanımlar. Diş uyuşmadı sonra çekemedi, kırıldı, kökler içinde kaldı. Yardı kökleri aldıuyuşuk yemek yenmiyo aç aç uyumuşum. Kalktım yemek yaptım yedik. Fakat bu ne zonklama. İlk defa dişim çekiliyo alışık değilim. Apranax içtim bekliyorum.
Allah şifa versin canımAllah razı olsun hanımlar. Diş uyuşmadı sonra çekemedi, kırıldı, kökler içinde kaldı. Yardı kökleri aldıuyuşuk yemek yenmiyo aç aç uyumuşum. Kalktım yemek yaptım yedik. Fakat bu ne zonklama. İlk defa dişim çekiliyo alışık değilim. Apranax içtim bekliyorum.
Çok teşekkür ederim tatlım
Ekle canım hadi bakalım, ölmedik dimi ama
Pastel pleaseeeeee![]()
Eyvahlar olsunAynen canim simdi karisti belli olmuyor artik
Gozun aydin canim
Benim sucum yoktur
Oyy . Malesef 3 gun o zonklama , 1 haftadan fazlada o yara iyilesmiyor![]()
İnşallah canımAhh cnm ya çok iyi bilirim o yaşadığini çok zor inşallah hemencecik iyileşir dişinin cekildigi yer çok geçmiş olsun
Valla gözlerim bile ağrıyoAllah şifa versin canımbaş ağrısı yapar kolay değil. Cerrahi diş çekimi olmuş.
![]()
MasterFit Yarışması 20.Etap | ||
1 |
![]() | 65,8 |
2 |
![]() | 84,9 |
3 |
![]() | 82,8 |
4 |
![]() | 63,5 |
5 |
![]() | 70,3 |
6 |
![]() | 86,0 |
7 |
![]() | 60,2 |
8 | @UcurtmaAvcisii | 86,5 |
9 |
![]() | 73,5 |
10 |
![]() | 75,25 |
11 |
![]() | 69,8 |
12 |
![]() | 66,2 |
Sarı Takım | ||
1 |
![]() | |
2 | O oya17 |
Diyette tamamim hiç zorlanmam ama nasıl kilo veririm bilmiyorum ki abla.spor da yok uzun süre düşünmüyorum bu sağlik sıkıntısi canıma tak ettirdi.buraya yediklerimi yazıyordum sonra bıraktım.herkes spor yaziyor gruptalar. ben değilim.sagolsunÇok teşekkür ederim tatlımbu hafta beraber olmayı çok isterdim.
![]()