• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Herkesi çıtır yapmisiz abla iste ne güzel 🤭🤭
Kolay gelsin🤗🤗

♥️♥️💋💋
Beden incelince çıtırlar pek havalı oluyor:işsiz:
Neyse Çıtır Büşram normale döndü. Öbür kizlarimdan şimdilik ses seda yok. 60kiloyum 60kiloyum in stratejilerine göre bir plan yapiciz artık. Onun şiskolarinin odemleri çoktur. Onlar için önlemler düşünmeliyim. :KK51:
Adımlara, suya ve egzersize ağırlık vermek şart. :cool:
Ana kaptanım sayfanda azimli, kararlı kızların var daha çok çıtırlar mezun edeceksin Allah'ın izniyle. İki menopozlun kilo verebiliyorsa burada bu senin büyük yüreğin ve iyi idareciligin sayesindedir. :KK68:

Günaydın kızlarrr 💙💙💙🙏🧿
mutlu haftasonlarııı 🙏🥰

Eki Görüntüle 2997121
Günaydın kaptanim 💙
💜herkese günaydınn 💜
Günaydın canim ♥️
Neyse Çıtır Büşram normale döndü. Öbür kizlarimdan şimdilik ses seda yok. 60kiloyum 60kiloyum in stratejilerine göre bir plan yapiciz artık. Onun şiskolarinin odemleri çoktur. Onlar için önlemler düşünmeliyim. :KK51:
Ana kaptanım sayfanda azimli, kararlı kızların var daha çok çıtırlar mezun edeceksin Allah'ın izniyle. İki menopozlun kilo verebiliyorsa burada bu senin büyük yüreğin ve iyi idareciligin sayesindedir. :KK68:
Teşekkür ederim ablacim sizler sayesinde ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Seviyorum sizleri ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

:anne: günaydın.
Teşekkür ederim canım 🤩

Teşekkür ederim canım ❤ amann söyle Bi baktım çok kalabalık gecmis. 'Şimdi ve burada' olmak güzeldir ❤
Harika. 😘
Gun ay dıın. 😘
Günaydın güzel takımın güzel insanları 🤗♥️💙💜💓
Günaydın beybisi. 💖♥️💞
Günaydın kızlarrr 💙💙💙🙏🧿
mutlu haftasonlarııı 🙏🥰

Eki Görüntüle 2997121
Günaydın sana da canım. 😘 P.tesi - 2 kg bekliyoruz.
💜herkese günaydınn 💜
Günaydın bebek. 82 olmuşsun. 🤔

44 beden bir çitir 🤣🤣🤣 artik hedefleri saglam tutmam lazim yaza düğünler cogaliyor akrabalarda. Elbiselerimi giyip gururla salınmak varken neden aaa verdigin kiloyu geri mi aliyosun sacmaliklarini dinleyeyim ☺️

Bende kahvaltımı/öğle yemeğimi yedim.

İlk öğün 11.45
7-8 yk mantar kavurması, üzerine biraz kaşar peyniri (1 haftadır sabah kahvaltı yapıp öğleni atlatınca canım yemek yemek istedi bugün)

Şimdi su içmeceler.. 60kiloyum 60kiloyum
Afiyet olsun canim ♥️

Küçük hâla uyuyor. Tabi gece uyumayinca.. uyuyabildigi kadar uyusun. Bugün gündüz uyutmicam. O yuzden biraz zor bir gün beni bekleyecek gibi duruyor. 25 dk yerinde yürüme yaptim 3064 cepte. Uyanana kadar 1000 daha atabilsem. Ama yordu biraz hamlamışım

Diş ağrısı zordur çekimde sıkıntılı olmuş ama yarına daha iyi hissedersin günden güne iyileşirsin canım
Bugün iyi hissediyorum evet. Kafam biraz dumanlı😂çok korktum da başıma vurdu
MasterFit Yarışması 20.Etap
Kırmızı Takım
1 Elhan Elhan Kırmızı Kaptan65.8
2@fesangKırmızı63.5
3@ugurbocuuuKırmızı60.2
4 Amine Busra Amine Busra Kırmızı69.8
5@EppekArasiKırmızı75.25
6 pastelfit pastelfit Kırmızı66.2
7 O oya17 Kırmızı-Sarı
Mavi Takım
1 60kiloyum 60kiloyum Mavi Kaptan84.9