• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

sabah kahvaltıdan sonra pazara gittik balık falan almaya. kızlar balık fiyatları bir fırlamış ki sormayın :KK43: öyle böyle değil 😔 neyse aldık, pazarda az dolaştık. bu sefer balık çorbası da yapacağım.
ekstra yürüyecektik de hava soğuktu. o nedenle atladık geldik.
Burda hamsi istavrit 35-40 arasında

canım bence rengi güzel. okula gidilmeyecek hali yok ki 🤷‍♀️ neden gidemeyesin. çok hoş olmuş bence. belki istediğin ton değil ama anormal bir renk değil. ben beğendim açıkçası.
kız bize foto atıyon azcık güleydin bari 😁😁😁
Şey aslında arkadaşa yollamak amaçlı çekmiştim size de göndereyim dedim. Şu sacimin rengi otursun 32 diş sırıtarak çekicem😁😁

Sağol kuzum bu arada. Hayal ettiğim renk asla değil ve peruk gibi duruyor kafamda. Neyse haftaya ikinci kez boyanacak bakalım nasıl olacak

Montlu olanı sabah çektim diğerini az önce. Geçen hafta saçımı siyahtan küllü kumrala boyattım ama çok açıldı ve çok turunculuk var. Mor şampuan ile yikadim az önce 15 dk beklettim hala aynı 😔 okula böyle gidemem napicam ben ya
Yaa benim saclarima benziyo disari çıkmayim mi 🙈🙈🙈

Yaa benim saclarima benziyo disari çıkmayim mi 🙈🙈🙈
Hahaha kuşum öyle demek istemedim ben simsiyah sacliydim istediğin küllü kumraldi birden sarışın oldum:KK48:

İmam Hatip lisesinde çalışıyorum haftaya pazartesi millet şok 😁😁

Hahaha kuşum öyle demek istemedim ben simsiyah sacliydim istediğin küllü kumraldi birden sarışın oldum:KK48:

İmam Hatip lisesinde çalışıyorum haftaya pazartesi millet şok 😁😁
Buda benim saclar :)

Eklentiler

• 20200803_170237.webp
    20200803_170237.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 41
Montlu olanı sabah çektim diğerini az önce. Geçen hafta saçımı siyahtan küllü kumrala boyattım ama çok açıldı ve çok turunculuk var. Mor şampuan ile yikadim az önce 15 dk beklettim hala aynı 😔 okula böyle gidemem napicam ben ya
Evet çok dore bakır olmuş ama siyahtan bu tonlara bundan daha temiz acilmazdi zaten
Siyah çok zor bir renk 7 tonlarına boyatirsan dorelik örtülür biraz hemde koyu renk olmaz

Evet çok dore bakır olmuş ama siyahtan bu tonlara bundan daha temiz acilmazdi zaten
Siyah çok zor bir renk 7 tonlarına boyatirsan dorelik örtülür biraz hemde koyu renk olmaz
Valla o numaraları falan hiç anlamıyorum ki. Kuaför de açılması güzel oldu dedi zaten boyasızdı saçım ama çok turunculu oldu peruk gibi

Buda benim saclar :)
Ne güzel sarı tonlarındasınız ben 10 senedir sarı ve röfle tonlarında giden biri olarak doğum sonrası mora boyattım hayatımın hatasını yaptım
Şimdi uzatma aşamasındayım cünku saçımdan çıkmadı kızarık bi kahve ile geziyorum
3 4 parmak ancak uzattım yaz sonu temizlenir saçımdan ancak o zaman yeniden dönerim platin tonlarina

Seninki küllü kuzum işte ben de küllü istiyorum
Ikinci boyada tutar canim
Ne güzel sarı tonlarındasınız ben 10 senedir sarı ve röfle tonlarında giden biri olarak doğum sonrası mora boyattım hayatımın hatasını yaptım
Şimdi uzatma aşamasındayım cünku saçımdan çıkmadı kızarık bi kahve ile geziyorum
3 4 parmak ancak uzattım yaz sonu temizlenir saçımdan ancak o zaman yeniden dönerim platin tonlarina
Hic boyatmadim canim beyazlamaya baslayinca bu renk oldu sacim

Dudaklarından moralinin bozuk olduğu belli oluyor. Yapan kişiyle tekrar irtibata geç canım. Bir hafta var okula bir çaresine baksınlar.

öyle canım burada da aynı. ama levrek ve çipura120-140 olmuş. kaya levrek 70-80 vs. mercan 150 gibi. barbun desen öyle.
sardalya, hamsi, istavrit gibiler dediğin gibi 40 TL civarında.
Şu an balık pişiriyorum. Çinekop aldım dün. 100 liraydı. Benim balıkçım 70' den verdi. 50' lık aldım. Somon severim kilosunu 180 görünce ağzım açık kaldı. 🥺

Back
X