Ahhh ahh kaç sayfa geçmiş okudum biliyor musun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh ahh kaç sayfa geçmiş okudum biliyor musun
Günaydın canımın içiGördüm kuzum günaydın![]()
Tahmin ettim. Hiç aklima gelmedi özele yazmak. Bakar mıydın özelden yazsam.Ahhh ahh kaç sayfa geçmiş okudum biliyor musuntatlım geç gördüm mesajını
![]()
Sen bunu ogrenmeseydin kesin günün kötü geçerdi ablaBakın bakın kimin annesi gelecekmiş
Zeynep_Nihal Allah'tan seni yabancı biriyle aldatmamışım
Ben biliyorum birinin annesi gelecek
Zipzip- hatlar çok karışmamış bir iki kabloya göz yumulur di mi
![]()
eevet kaptanim gercektenAfiyet olsun canim
Yaa ramazan felan demeden guzel kilolar vermistik![]()
tamam kaptanım insa yapayim dozu fazla artirmadanAfiyet olsun canim aksam bir ara öğün yapsaydin kuruyemis sut gibi
Yediklerini azaltma birden
Günaydın canim![]()
kamu hizmeti tesekkurler cordelyamMesaj yazarken, ikinci ustuste 3 nokta var. Oraya tıklayınca göz var üzerinde eğik çizgi var. ( slash) Ona tıkla ve bir başlık gir. Girmesen de olur. Sonra dedikodunu yap.
Seni çok seviyorum.
Günaydın canimgünaydın herkesee
![]()
Günaydın canimGunaydin guzeller![]()
O şey bana hiç iyi gelmiyor herkesin sindirim sistemini calistiriyormus benimkini durduruyor öyle yulaf mulaf yemem ben yaaaBugun tertemiz, herkesi kıskandıracak bir menü bekliyorum böcüğüm.Bugun mideni çok doldurursan yarın capon yaparken çok zorlanirsin.
Yulaf lapası ile başlayalım mı mesela vardır umarım.
Gunaydin guzeller![]()
Günaydın canım.günaydın herkesee
![]()
Günaydın canimGünaydın canlar![]()
Teşekkürler ablaEllerinize sağlık canımkızın çok tatlı maşallah. O nasıl bir piremseslik
![]()
Afiyet olsun ablacim