• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım ❤️ sağlıklı bir öğün olmuş. Ekmekler için de bol bol yürüyorsun nasılsa . :super:
Kız bırak o zaten zayıf diyette değil ki korumada o o kadarcık ekmek yesin yurumeye mecali kalmaz ekmeksiz yaşanır mi kendine fıstıklı ballı muzlu kakaolu yulaf yapiyorsun bol kalorili ama😄😄😄😄
Bu arada Zipzip- Zipzip- ciğim sen de 1 kilo daha vermişsin çaktırmadan ♥️♥️♥️♥️♥️

Kız bırak o zaten zayıf diyette değil ki korumada o o kadarcık ekmek yesin yurumeye mecali kalmaz ekmeksiz yaşanır mi kendine fıstıklı ballı muzlu kakaolu yulaf yapiyorsun bol kalorili ama😄😄😄😄
Bu arada Zipzip- Zipzip- ciğim sen de 1 kilo daha vermişsin çaktırmadan ♥️♥️♥️♥️♥️
Tatlım o saydığın şeylerin miktarı o kadar az ki emin ol kalori açığı bile oluşturur.

Teşekkür ederim canım ♥️
Yediklerime az dikkat edip adimlari atınca kilo verdim 🤗🤗
13 bin adim atiyorum ortalama olarak dun 7.500 de kaldim :)

Elhan abla ekmegine laf söylüyor canim cunku her ogun 1 ekmek yiyebilirim 🙈🙈

:KK36:

Sağol canım.sen nasılsın💕
Bugün ben iyiyim moralim yüksek oturdum çay içiyorum hem de yeşil felan değil bildiğin siyah😄

Önca ot çöp içtikten sonra bugün şöyle 3 4 bardak çay iyi gitti♥️♥️♥️

Sen kaç la kaç arası yiyeceksin saat benim diyetim aralıklı oruca benziyor aralıklı oruç diye bilerek yapmıyorum ama kendiliğinden öyle bir hal aldı sabah 10 11 arası ancak acıkıyoruz kahvaltı yapıyoruz hafif sonra öğlen genelde geçiştirme akşam da 6 7 arasinda son öğünü yapıp bitiriyorum baya ac uyuyorum ama uyuyunca geçiyor açlığım sabah çok mutlu uyanıyorum♥️♥️♥️♥️♥️

Bugün ben iyiyim moralim yüksek oturdum çay içiyorum hem de yeşil felan değil bildiğin siyah😄

Önca ot çöp içtikten sonra bugün şöyle 3 4 bardak çay iyi gitti♥️♥️♥️

Sen kaç la kaç arası yiyeceksin saat benim diyetim aralıklı oruca benziyor aralıklı oruç diye bilerek yapmıyorum ama kendiliğinden öyle bir hal aldı sabah 10 11 arası ancak acıkıyoruz kahvaltı yapıyoruz hafif sonra öğlen genelde geçiştirme akşam da 6 7 arasinda son öğünü yapıp bitiriyorum baya ac uyuyorum ama uyuyunca geçiyor açlığım sabah çok mutlu uyanıyorum♥️♥️♥️♥️♥️
Afiyet olsun canım.10 da kahvaltı 17 de son öğünümü yaparım.18 den sonra sadece sekersiz icecekler.
İnsanın aç uyuması gercekten iyi geliyor💕💕

Teşekkür ederim canım ♥️
Yediklerime az dikkat edip adimlari atınca kilo verdim 🤗🤗
13 bin adim atiyorum ortalama olarak dun 7.500 de kaldim :)

Elhan abla ekmegine laf söylüyor canim cunku her ogun 1 ekmek yiyebilirim 🙈🙈
Evet ben de ekmek çok seviyorum ya genetik midir nedir normalde her öğün yarim yada 1 tam arası ekmek gayet normal yediğim için bana 1 2 dilimler yok gibi geliyor koklayıp yiyorum🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Evet ben de ekmek çok seviyorum ya genetik midir nedir normalde her öğün yarim yada 1 tam arası ekmek gayet normal yediğim için bana 1 2 dilimler yok gibi geliyor koklayıp yiyorum🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yaa ben küçükkende cok yerdim babamla oturup 1.5 ekmek yerdim 🙈🙈

Simdi sadece kahvaltıda tuketiyorum aksam genelde ekmek yemiyorum
Aksam 6 dan sonrada yemek adina birsey yemiyorum
Uykum duzenli

Boyle olunca kilomu korumak kolay oluyor 🤗🤗

Back
X