Akşam çok hafif olacak .Ya ama bu çok kalorili olmuşafiyet olsun canım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam çok hafif olacak .Ya ama bu çok kalorili olmuşafiyet olsun canım
![]()
Kız bırak o zaten zayıf diyette değil ki korumada o o kadarcık ekmek yesin yurumeye mecali kalmaz ekmeksiz yaşanır mi kendine fıstıklı ballı muzlu kakaolu yulaf yapiyorsun bol kalorili amaAfiyet olsun canımsağlıklı bir öğün olmuş. Ekmekler için de bol bol yürüyorsun nasılsa .
![]()
Günaydın Meldacim.![]()
Sağol canım.sen nasılsınGünaydın canım nasılsın
Tatlım o saydığın şeylerin miktarı o kadar az ki emin ol kalori açığı bile oluşturur.Kız bırak o zaten zayıf diyette değil ki korumada o o kadarcık ekmek yesin yurumeye mecali kalmaz ekmeksiz yaşanır mi kendine fıstıklı ballı muzlu kakaolu yulaf yapiyorsun bol kalorili ama
Bu aradaZipzip- ciğim sen de 1 kilo daha vermişsin çaktırmadan
![]()
Tamamdır canım.insallah başaracağım❤Cumadan cumaya başlıyoruz yarışmaya
Katilimin iyi olursa bu hafta aliriz
Menu bildirimi zorunlu ve 8000 adim atiyoruz
İnşallah ablacim
Günaydın canim
Günaydın canim![]()
Teşekkür ederim canımKız bırak o zaten zayıf diyette değil ki korumada o o kadarcık ekmek yesin yurumeye mecali kalmaz ekmeksiz yaşanır mi kendine fıstıklı ballı muzlu kakaolu yulaf yapiyorsun bol kalorili ama
Bu aradaZipzip- ciğim sen de 1 kilo daha vermişsin çaktırmadan
![]()
İhlamur sevmiyom ablaAllah şifa versin canım. Dikkat etmeleri lazım yoksa hep birbirlerine bulaşır durur mikrop. Ihlamur iç bol bol. Aktar yakındaysa hatmi çiçeği çayı al sütle kaynatılıp içilirse şıp diye kesiyor öksürüğü. Geçmiş olsun.
Geçti iyileşti bi daha test yapmadı bu sefer girp olduBen mi
8.30 da kahvalti yaptim abla 3 dilim ekmek peynir,zeytin 1 tane de yumurta yedim :))
Gecmis olsun canim
Annenler covit olmustu oyle demistin test yaptirdilar mi tekrar
Anladim gecmis olsunGeçti iyileşti bi daha test yapmadı bu sefer girp oldu![]()
Bugün ben iyiyim moralim yüksek oturdum çay içiyorum hem de yeşil felan değil bildiğin siyah
Sağol canım.sen nasılsın![]()
Eh hadi öyle olsun bakalımTatlım o saydığın şeylerin miktarı o kadar az ki emin ol kalori açığı bile oluşturur.
Afiyet olsun canım.10 da kahvaltı 17 de son öğünümü yaparım.18 den sonra sadece sekersiz icecekler.Bugün ben iyiyim moralim yüksek oturdum çay içiyorum hem de yeşil felan değil bildiğin siyah
Önca ot çöp içtikten sonra bugün şöyle 3 4 bardak çay iyi gitti
Sen kaç la kaç arası yiyeceksin saat benim diyetim aralıklı oruca benziyor aralıklı oruç diye bilerek yapmıyorum ama kendiliğinden öyle bir hal aldı sabah 10 11 arası ancak acıkıyoruz kahvaltı yapıyoruz hafif sonra öğlen genelde geçiştirme akşam da 6 7 arasinda son öğünü yapıp bitiriyorum baya ac uyuyorum ama uyuyunca geçiyor açlığım sabah çok mutlu uyanıyorum![]()
Geçmiş olsunGeçti iyileşti bi daha test yapmadı bu sefer girp oldu![]()
Evet ben de ekmek çok seviyorum ya genetik midir nedir normalde her öğün yarim yada 1 tam arası ekmek gayet normal yediğim için bana 1 2 dilimler yok gibi geliyor koklayıp yiyorumTeşekkür ederim canım
Yediklerime az dikkat edip adimlari atınca kilo verdim
13 bin adim atiyorum ortalama olarak dun 7.500 de kaldim :)
Elhan abla ekmegine laf söylüyor canim cunku her ogun 1 ekmek yiyebilirim![]()
Yaa ben küçükkende cok yerdim babamla oturup 1.5 ekmek yerdimEvet ben de ekmek çok seviyorum ya genetik midir nedir normalde her öğün yarim yada 1 tam arası ekmek gayet normal yediğim için bana 1 2 dilimler yok gibi geliyor koklayıp yiyorum![]()
Yaaa cok gecmis olsun canim Allah sifa versindün iyice kötü oldun kızlar
hastaneye gidip serum aldım hayatımda ilk defa
ara ara yazarım öpüyorum hepinizi
geçmiş olsun canımdün iyice kötü oldun kızlar
Maya canım çok geçmiş olsundün iyice kötü oldun kızlar
Ekmekfit oAfiyet olsun canımsağlıklı bir öğün olmuş. Ekmekler için de bol bol yürüyorsun nasılsa .
![]()