- 3 Haziran 2015
- 36.935
- 119.075
- 798
- 36
Geçmiş olsundün iyice kötü oldun kızlar
hastaneye gidip serum aldım hayatımda ilk defa
ara ara yazarım öpüyorum hepinizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsundün iyice kötü oldun kızlar
Sicak hangi bitki çayını seviyorsan onu iç limon ve bal da ekle, taze zencefil sever misin ..doktora gittiysen ilaçlarını düzenli kullan. Hastalanınca seviyorum sevmiyorum demeyeceksin şifa diye acı şurubu içiyor yetmiyor bir de iğne oluyoruz.İhlamur sevmiyom ablaiçemem
Bugün değil yarın takıl banaEh hadi öyle olsun bakalımtakiliyorum ben sana
Cok geçmiş olsun canımdün iyice kötü oldun kızlar
Benimdi canım ne olduAnnesi gelip de demeyenin![]()
En zayıf kaptan bizim kaptanKırmızı kordelali kızlarım ben yuruyusteyim. Bugün bol su içiyor adımlarımızı ihmal etmiyoruz. Kolay gelsin hepimize. Bugün sizin için elimden geleni yapıyorum kaptanınizi yedirmeyecegiz60kiloyum elini ovuşturup duruyor.
![]()
Tunaydin ablacimTüüünaydın![]()
Selam canimHerkese selaaaammmusmutlu güzel sağlıklı bir Pazar gününüz olsun canlarım
![]()
İyi pazarlarTunaydin ablacim![]()
Mutlu pazarlarHerkese selaaaammmusmutlu güzel sağlıklı bir Pazar gününüz olsun canlarım
![]()
Günaydın canım.![]()
Ekmeği sevmeyen var mı ki.Evet ben de ekmek çok seviyorum ya genetik midir nedir normalde her öğün yarim yada 1 tam arası ekmek gayet normal yediğim için bana 1 2 dilimler yok gibi geliyor koklayıp yiyorum![]()
hastayım benKırmızı kordelali kızlarım ben yuruyusteyim. Bugün bol su içiyor adımlarımızı ihmal etmiyoruz. Kolay gelsin hepimize. Bugün sizin için elimden geleni yapıyorum kaptanınizi yedirmeyecegiz60kiloyum elini ovuşturup duruyor.
![]()
Oyy nasıl mutluUyuyor ponçik. Eki Görüntüle 2997591
Yok canim ya dun cekemedim fotosunu. Sarji bitti bandimin. Gecmise baktim orda da yok hic adim synchronization yapmam lazim.Günaydın canim
Kurabiyeler olmasa iyi olurmus
Adimlarin resmi var mi
Geçmiş olsun canım neyin varhastayım ben![]()
Anneni zorla Zeynoşa veriyordum.Benimdi canım ne oldu![]()