• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İhlamur sevmiyom abla😩😩 içemem
Sicak hangi bitki çayını seviyorsan onu iç limon ve bal da ekle, taze zencefil sever misin ..doktora gittiysen ilaçlarını düzenli kullan. Hastalanınca seviyorum sevmiyorum demeyeceksin şifa diye acı şurubu içiyor yetmiyor bir de iğne oluyoruz.

Kırmızı kordelali kızlarım ben yuruyusteyim. Bugün bol su içiyor adımlarımızı ihmal etmiyoruz. Kolay gelsin hepimize. Bugün sizin için elimden geleni yapıyorum kaptanınizi yedirmeyecegiz 60kiloyum 60kiloyum elini ovuşturup duruyor. :KK62:
En zayıf kaptan bizim kaptan
En zayıf kaptan bizim kaptan
👏👏👏👏

Uyuyor ponçik.
20220130_133121.webp

Kırmızı kordelali kızlarım ben yuruyusteyim. Bugün bol su içiyor adımlarımızı ihmal etmiyoruz. Kolay gelsin hepimize. Bugün sizin için elimden geleni yapıyorum kaptanınizi yedirmeyecegiz 60kiloyum 60kiloyum elini ovuşturup duruyor. :KK62:
hastayım ben 😭😭😭

Günaydın canim ♥️
Kurabiyeler olmasa iyi olurmus
Adimlarin resmi var mi
Yok canim ya dun cekemedim fotosunu. Sarji bitti bandimin. Gecmise baktim orda da yok hic adim synchronization yapmam lazim.
Resimsiz sayilmazsa sayilmasin dunku. Sarja taktim, artik dikkat ederim sarji az kalinca hemen fotografini alirim.

Back
X