• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu aralar yoğunum yarın işe baslıyacam onun stresi var bundan 4.5 yıl önce oğlumu arkada bırakıp işe gittiğim gün ağlamıştım İnş yarın üstesinden gelirim 😔
Tatlım bak bu duygusallığın çocuğuna da geçer böyle yapma. Keyfi çalışmiyorsun hayat mücadelesi veriyorsun. Faturalar belimizi büktü. Hangi ana yavrusunu atıp işe gitmek için sevinir. Mecbur olmasan yapar mısın? Çocuğun bu yaşta belki bunu anlamaz ama senin enerjinin düşüklüğünü hisseder. Üstesinden gelirsin ağlarım maglarim yok. Yüreğine taş bas Her türlü hazırlığını yap. Allah'a dua et yardım etmesini iste.

Son düzenleme:
Oyy Allah yardımcın olsun. 😔♥️
Çok teşekkür 2derim 😘
Tatlım bak bu duygusallığın çocuğuna da geçer böyle yapma. Keyfi çalışmiyorsun hayat mücadelesi veriyorsun. Faturalar belimizi büktü. Hangi ana yavrusunu atıp işe gitmek için sevinir. Mecbur olmasan yapar mısın? Çocuğun bu yaşta belki bunu anlamaz ama senin enerjinin düşüklüğünü hisseder. Üstesinden gelirsin ağlarım maglarim yok. Yüreğine taş baş. Her türlü hazırlığını yap. Allah'a dua et yardım etmesini iste.
teşekkür ederim iyi geldi yaa bir yandan da yürüyeceğim için mutluyum 2 duygu 1 arada

O şey bana hiç iyi gelmiyor herkesin sindirim sistemini calistiriyormus benimkini durduruyor öyle yulaf mulaf yemem ben yaaa😭😭 beni ac bırak ama sevmedigim birseyi yedirme

Benim artık dışardan bakınca da çok güzel farkediyor kilom bugün çok güzel birşey oldu aynada kendimi baya zayıflamış gördüm sonra hemen tartıldım yarın için korkma ben tamamım emin ol tartıda da güzel geleceğin caponu da çok güzel yapacağım♥️♥️♥️♥️♥️
Bu capon ne dir ?
yenir'mi yutulur 'mu 🙄 Elhan Elhan

Çok teşekkür 2derim 😘

teşekkür ederim iyi geldi yaa bir yandan da yürüyeceğim için mutluyum 2 duygu 1 arada
Yüreği güçlü anam benim :KK74:Hayirlisiyla sağ salim huzurla git gel evine. Çocuğuna kim bakacak nefesim ? Allah yardımcın olacaktır kalbini ferah tut.

Yüreği güçlü anam benim :KK74:Hayirlisiyla sağ salim huzurla git gel evine. Çocuğuna kim bakacak nefesim ? Allah yardımcın olacaktır kalbini ferah tut.
Şimdilik eşim bakacak kışın işleri durdukları için yarım gün bakacak

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-30-22-29-50-989_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    Screenshot_2022-01-30-22-29-50-989_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 27
Back
X