- 3 Haziran 2015
- 36.935
- 119.075
- 798
- 36
İlk defa yumurtama yazdimKiz hani etkilemiyordu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk defa yumurtama yazdimKiz hani etkilemiyordu![]()
7 gun danimarka yapmisligim var abla . Gunde 9 yumurtaSen üç gün yapma canım. Alışık değilsin ben kendim için demiştim üç gün diye. Tartilmayi bekliyorum ondan sonra ben de bismillah diyerek başlayacağım capona.![]()
Ona bakarsan hersey etkiliyorİlk defa yumurtama yazdimbende burda öğrendim etkiledigi
Süper oldu benim içinde beklemiyordum aç gezdim dünIste o 400glar giderken vazgecmeseydim neredeyse 10kg aldim ustune
Iste benpenguenli sabahligimla ayilmaya calisiyorum kizimda penguenlere takmis cikarda bana giydir diyor
Ooo ablalar show yapmis
Sirtimdan sopami eksik etme abla![]()
Gunde 9 yumurta yesem hayatta bir daha yumurta yiyemem7 gun danimarka yapmisligim var abla . Gunde 9 yumurta![]()
O ne öylee diyetmi buda7 gun danimarka yapmisligim var abla . Gunde 9 yumurta![]()
O ne öylee diyetmi buda![]()
merhaba arkadaşlar. Danimarka diyet listesini okuyunca bi yerden tanıdık gelecek hepinize :) çünkü bizim İsveç diyeti diye adlandırdığımız diyet kendisi. Olay şöyle gelişti; geçen günlerde İsveç diyeti yapmaya karar verdim ama yapmadan önce diyetin orjinaline bir bakayım dedim. Çünkü, 2 dilim portakalın suyunu içmek bana çok saçma geldi. O kadar portakalın ne kadar suyu olacaktı ki :) ve bu arayışla araştırmaya başladım, sonuçta bu listeye ulaştım.![]()
![]()
![]()
.![]()
Bu arada gerçekten de 2 dilim portakalın suyu değilmiş listede yazan. 2dl portakal suyu. "dl" yani desilitre. o da 200 ml. portakal suyu ediyor. bunun yanında birkaç değişiklik daha var listede ve liste bu haliyle çok daha doyurcu. Diyetin amacı metabolizmayı düzenlemek ve yediklerini yakması gerektiği sinyalini vermekmiş. Listeyi ve kuralları aşağıda bulabilirsiniz...![]()
DANİMARKA DİYETİ
1. ve 8. Gün
kahvaltı: 1 fincan kahve + 1 küp şeker
öğle yemeği :2 haşlanmış yumurta + haşlanmış ıspanak + 1 domates
akşam:200 gr. biftek + yağ ve limon suyu ile marul salatası
2. ve 9. Gün
kahvaltı:1 fincan kahve + 1 küp şeker
öğle yemeği: 200 gr. jambon + 200 gr. yoğurt
akşam:200 gr. biftek + yağ ve limon suyu ile marul salatası
3. ve 10. Gün
kahvaltı:1 fincan kahve + 1 küp şeker + 1 dilim tost ekmeği
öğle yemeği:2 haşlanmış yumurta + 1 dilim jambon + limon suyu ile marul salatası
akşam:haşlanmış kereviz + 1 domates + 1 taze meyve
4. ve 11. Gün
öğle yemeği: 200 ml.portakal suyu + 200 gr. yoğurt
akşam:1 haşlanmış yumurta + 1 büyük rendelenmiş havuç + 200 gr. süzme peynir
5. ve 12. Gün
kahvaltı:1 büyük rendelenmiş havuç ve limon suyu
öğle yemeği:200 g. limon suyu ile haşlanmış morina + 1 tatlı kaşığı tereyağı
akşam: 200 g biftek + marul salatası ve kereviz
6. ve 13. Gün
öğle yemeği:2 haşlanmış yumurta + 1 büyük rendelenmiş havuç
akşam: 250 g tavuk + Yağ ve limon suyu ile marul salatası
7. Gün
kahvaltı:1 fincan çay, şekersiz
öğle yemeği:HİÇBİR ŞEY (bolca su içilmelidir, o yardımcı olur ...)
akşam:200 g kuzu pirzola + 1 elma
Kurallar:
1.Domates çiğ tüketilmelidir.
2.Diyet en erken 6 ay sonra tekrarlanabilinir.
3.Diyetin 6. gününden önce liste dışına çıkarsanız ve bu sebeple diyetinizi sonlandırmanız gerekirse, 3 ay sonra tekrar başlayabilirsiniz.
4.Diyet süresince sakız çiğnenmemelidir.
5.Morina yerine alabalık, kalkan veya levrek balığı tüketilebilir (beyaz etli balık olması esastır.)
6.Kereviz yerine kereviz sapı da kullanılabilinir.
7.Baharat, tuz ve çeşni kullanımı serbesttir.
8.Günde en az 2 lt. su tüketilmelidir.
9. Menüde belirtilen ürünler belirtilen miktarda yenilmelidir. ne eksik ne de fazla... miktar belirtilmeyen ürün dilenildiğince yenilebilir...
Günaydın canimgünaydın kızlar mutlu günler herkese
Moral bozmak yok canim diyetisyen desteği ile hersey daha guzel olacak10 gündür tartılmıyordum bugün tartıldım ve korkunç gerçekle yüzleştim 3 kilo almışım bir kısmı ödemde olabilir bilmiyorum ama tartıda 99,2 Kğ gördüm 21.01.2022 tarihinde 96,0 Kğ dım neyse sağlık olsun diyorum ve zaten yarın diyetisyenede gidiyorum bu kilolar uzman yardımı olmadan gitmeyecek onu anladım uzun lafın kısası
bugünkü kilom : 99,2 Kğ
Zipzip-
Cordelia
inşallah canım daha önce başardım yine başarırım inanıyorum kendimeMoral bozmak yok canim diyetisyen desteği ile hersey daha guzel olacak![]()
geçmiş olsun canım menülerin çok güzel aslında kilonda çok güzel ama hedef kilon neMerhaba, kar yağışlı bir günden günaydın diyorum
Az iyilestim, fena üşütmüştüm, simdi daha iyiyim.
Az bulantım vardı, iştah yoktu, diyete dikkat ettim.
Tartıldım.
Cuma 56.3
Bugün pzt 56.4
Fark +100
Cuma
sabah 1 elma, bitki çayı, 1 dilim ekmek, az yogurt
Ara 1 portakal, bitki çayı
Aksam
1 tabak nohut, 2 lokma ekmek, 1 elma.
Cumartesi
Sabah 1 dilim ekmek, 1 yumurta, tereyağı, bal, peynir, zeytin, çay
Ara 1 elma, bitki çayı
Aksam 1 dilim ekmek, 1 kase çorba
Ara yarım bardak süt.
Pazar
Sabah birkac dilim sucuk, birkac lokma tava yumurta, birkac çatal patates kizartmasi, birkac zeytin, 2 dilim börek, 2 bardak çay
Ara Türk kahvesi
Aksam 17.45 2 parca etliekmek, salata, 2-3 kornison tursu.
Beth18
Zipzip-
Cordelia
Kahve __Kokusu
![]()
Daha iyiyim. Boğaz acısı gecti (yememi cok etkiledi normal olarak) çok şükür hamd olsun. Bugün sesim kısık gibi, o kadar hamd olsun :) sag olasinclara nasil oldun iyilesebildin mi canim
ödemde olabilir canım sorun etme cumaya eksi geleceğine eminim benTahmin ettiğim gibi artı çıktımvücudumda resmen birşeylerin biriktiğini hissediyorum
belki de ekstra dikkat etmem gerekiyor
bunun için cumaya kadar çok çok daha hafif ve sebze ağırlıklı menüler ile gelmeyi hedefliyorum. Şuan artı çıkmamın gruba zararı varsa avantajı alabilirsen kaptanım yolla beni
karşıya bomba olayım
Cuma 82.8
Pazartesi 83.5
+700
Zipzip-
60kiloyum
geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun canımiyi geceler.
Çok teşekkür ederim kızlar.şükür bugün daha iyiyimGünaydin.
Geçmiş olsun tatlım. Bugun nasılsın?
Çok teşekkür ederim. İyiyim canım.
Geçmiş olsun. Bugün nasıl oldu canım?
Günaydın canım.
Geçmiş olsun.
Günaydın tatlım.
Günaydın canim.İnşallah cuma eksi olur.
Günaydın beybi.
Vayy eksiiiiii.
Tebrikler canım.
Süperrrr.
Günaydın canım..![]()