- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Merhaba canimMerhaba arkadaşlar 66.400 gr ile geldim tekrardan +2100 regl ödemi olduğunu düşünmek istiyorum
Regl odemidir diyelim
Bugunden itibaren menuleirni bekliyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canimMerhaba arkadaşlar 66.400 gr ile geldim tekrardan +2100 regl ödemi olduğunu düşünmek istiyorum
Bu arada hoşgeldin canım karşılasamadik seninleTartılmıştım canım![]()
Tamam inşallah bugün itibariyle döndümMerhaba canim
Regl odemidir diyelim
Bugunden itibaren menuleirni bekliyoruz![]()
Hosbuldum canımBu arada hoşgeldin canım karşılasamadik seninle![]()
Bne kullandım ilk içtiğimde günd 2 kere wc oldu,biraz karında şişkinik oldu ama rahatsız edecek boyutta değildi,WC için kullanılan açlık otu karın ağrısı ve mide bulantısı yapıyor mu kızlar.bu hafta Alicam da sormak istedim
Kolay gelsin ablacimİşlerimi halledeyim hemen görüşürüz![]()
Yoktur canım yaş farkıArada yaş farkımız var metabolizmam daha yavaş çalışıyor benim,işgillenme derken
Tamam abla.bende acı çehre otu vardı adamı surundurmuyor öldürüyor resmen.anlatmana göre bu daha iyiBne kullandım ilk içtiğimde günd 2 kere wc oldu,biraz karında şişkinik oldu ama rahatsız edecek boyutta değildi,
Dün akşamda içtim şu anda bişi yok bende
Kirazsapı, bi de neydi o adını unuttum, onlardan içiyorum bana mısın demiyo bağırsaklarımBne kullandım ilk içtiğimde günd 2 kere wc oldu,biraz karında şişkinik oldu ama rahatsız edecek boyutta değildi,
Dün akşamda içtim şu anda bişi yok bende
Kiraz sapı,Kirazsapı, bi de neydi o adını unuttum, onlardan içiyorum bana mısın demiyo bağırsaklarım![]()
Afiyet olsun ablacim
Cok guzel gozukuyor. Afiyet olsun canim
Aynen taş mübarekKiraz sapı,püskülü,mate,biberiye ve yeşil çay,hibiskus karıştırıp içiyorum ama o bile fayda etmiyor
![]()
Abooow
Cok gecmis olsunMerhaba! Kızlar dün acillik oldum çok kötüydüm migren atağı geçirdim sanırım listemi atamadım
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim