• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok şükür binlerce kere şükür görümcem yok bende görümce değilim erkek kardeşim yok Kadınlar kulübü'nün okuyunca görümcelik korkuttu beni. Oysa hiç görümce tecrübem yok.
Bende var 😂😅
Bende görümce olacagim iki erkek kardeşim var. İnşallah iyi anılan biri olayim :)

Çok şükür binlerce kere şükür görümcem yok bende görümce değilim erkek kardeşim. Kadınlar kulübü'nün okuyunca görümcelik korkuttu beni. Oysa hiç görümce tecrübem yok.
Görümce okunmaz yaşanır😂
Ben ilk zayıfladığında çatıııır çatııır çatladı hatta az dikkat etti yeme içmesine. Sonra bu corona müsibeti patlayınca evde hamura talim ettik , bütün gün çocuklarla evde hapis 14 kilo aldım. Kem gözlüüüüü:sinirli:
Sonra beni şişko görünce nasıl mutlu nasıl mutlu:işsiz:
Bayadır görmedi beni, bakalım naapacak görünce😁

Görümce okunmaz yaşanır😂
Ben ilk zayıfladığında çatıııır çatııır çatladı hatta az dikkat etti yeme içmesine. Sonra bu corona müsibeti patlayınca evde hamura talim ettik , bütün gün çocuklarla evde hapis 14 kilo aldım. Kem gözlüüüüü:sinirli:
Sonra beni şişko görünce nasıl mutlu nasıl mutlu:işsiz:
Bayadır görmedi beni, bakalım naapacak görünce😁
Görümcek :KK62:gorunce yemeden içmeden kesilecek nolcek 😜

Vaktiniz varsa 31. dakikadan 41 dakikaya kadar izleyin. Gerçekten bir insan bu kadar cadı olabilir mi diye düşündüm ben izlerken. Sonuçta kilolu insanlar yalan söylerler Bu gayet normaldir bu bir bağımlılık çünkü. Ama kadın bildiğin saldırıyor kıza . Amerika'da da olsa görümce görümce. 🤣🤣🤣

Pastel34 Elhan Elhan HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir Amine Busra Amine Busra

Sağol hocam bir çıtırda sensin burada.:KK200:
Epey zorluyor bazıları,hangisini yaptın ki ben şarkı olanlardan seçtim habire kıvırıp duruyorum onlarda 3-4 dakika bitince diğerine geçiyorum.:21:
:KK200:
Teşekkür ederim bitanem 😌 daha var benim yolum inşallah bu motivasyonla gidersem yaza istediğim kiloya inebilirim. :dua:

Şiskocuklarimiz zayıfladıkça kendimi iyi hissediyorum ben de. :rolleyes:
Takımlar amacına uygun işlevini yerine getiriyor. :super:
Böcüüüm akşam ogunune az bir köfte ve salata ekleyeceğim bilgin olsun. Birden verilen kilolara hazırlıklı değil bünyem. Sen de nasıl hareket edersen kabulüm. Zipzipime sözüm vardı yoksa beni dövecek. :oops:
Evet abla demeyip dövecegim :sopa::sopa:

Şiskocuklarimiz zayıfladıkça kendimi iyi hissediyorum ben de. :rolleyes:
Takımlar amacına uygun işlevini yerine getiriyor. :super:
Böcüüüm akşam ogunune az bir köfte ve salata ekleyeceğim bilgin olsun. Birden verilen kilolara hazırlıklı değil bünyem. Sen de nasıl hareket edersen kabulüm. Zipzipime sözüm vardı yoksa beni dövecek. :oops:
Canım bana da annem havuç yedirdi ve iki üç tane kuru kayısı yemem dedim daha neler yedirecek ama bu kadarcikla yer gibi yaptım çok etkilemez diye
Akşama da inşallah bozmadan bitiririm

Sana da afiyet olsun et de protein nasıl olsa bozmuş olmazsın o kadar da açlığa bünye alışınca diyetimiz bittiğinde biraz yemek yiyince hemen depolamaya başlıyor vücut.

Bendekide tura zaten adamın her yerioynuyor gülşen tarkan ve hadise var bendede bunda süper heen ekliyorum
Her gün yapacağım inşallah. :21:Bu pullu pullu bele sarılan eşarptan alacağım zevkli hale gelsin şıkır şıkır oynarım. :KK28:
Latin dansları da çok güzel bunlardan sıkılınca onlara geçelim. Onları da paylaşırım.

Canım bana da annem havuç yedirdi ve iki üç tane kuru kayısı yemem dedim daha neler yedirecek ama bu kadarcikla yer gibi yaptım çok etkilemez diye
Akşama da inşallah bozmadan bitiririm

Sana da afiyet olsun et de protein nasıl olsa bozmuş olmazsın o kadar da açlığa bünye alışınca diyetimiz bittiğinde biraz yemek yiyince hemen depolamaya başlıyor vücut.
Zararlı bir şey yeme istediğin esnekliği getirebilirsin menune. Bir kilo versem kâr sayacağım.

Vaktiniz varsa 31. dakikadan 41 dakikaya kadar izleyin. Gerçekten bir insan bu kadar cadı olabilir mi diye düşündüm ben izlerken. Sonuçta kilolu insanlar yalan söylerler Bu gayet normaldir bu bir bağımlılık çünkü. Ama kadın bildiğin saldırıyor kıza . Amerika'da da olsa görümce görümce. 🤣🤣🤣

Pastel34 Elhan Elhan HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir Amine Busra Amine Busra

Görümce de fena bir dövmediği kalmış kadını
Teşekkür ederim bitanem 😌 daha var benim yolum inşallah bu motivasyonla gidersem yaza istediğim kiloya inebilirim. :dua:
Çok iyi gidiyorsun hocam şurada ne kaldı ki jkilon gayet güzel azaldı bile.

Her gün yapacağım inşallah. :21:Bu pullu pullu bele sarılan eşarptan alacağım zevkli hale gelsin şıkır şıkır oynarım. :KK28:
Latin dansları da çok güzel bunlardan sıkılınca onlara geçelim. Onları da paylaşırım.
Yap hocam ben önce kardio yapıyorum 16 dakika oda geçen gün sayfaya ekledim ya süreli olan iyi gidiyor oda.
Latin dansları zaten kıvraktır arada kaçırdımmı sallıyom kendimi bir taraflara keyifli oluyor.:21:

Canım geçmiş olsun midenle ilgili sorun var mı bilmiyorum.
Bak ben evde İngiliz karbonatıni hiç eksik etmem. Bir litre suyun içine bir çay kaşığı koyulup gün boyu içilmesi mide rahatsizliklarini geçiriyor. Vücudu alkali hale getiriyor. Anlık hazımsızlıklarda bir bardak suya bir çay kaşığı bile eklenip içilmeli. O kadar çok faydası var ki kime dediysem hep olumlu dönüşler oldu. İngiliz karbonatınin tuz oranı düşük tercihim o...eczanelerde satılıyor. Normal karbonat da olur.
Sagol canim benim 😌♥️ sana takılmak hoşuma gidiyor 🤗 karnımda şişkinlik yaşıyordum bu hafta ama bugün daha iyi hissediyorum. Evde karbonat vardı bir çay kaşığı ucu ile ekleyip bir bardak içtim ♥️

😀 Benim görümcem yok 🤭 ama görümceyim 🤓
Bu programı çok severdim uzun zamandır izlemiyorum

Görümce de fena bir dövmediği kalmış kadını

Çok iyi gidiyorsun hocam şurada ne kaldı ki jkilon gayet güzel azaldı bile.
Nişanlısı, sarılıyor seviyorum seni affediyorum diyor arabaya binince ablasının gazına geliyor benzin istasyonunda bırakıyorlar kadını...
Götür hastaneye sonra bırak eşyalarını ayrılıyorsan yolda terkedilir mi Hem de saçma sapan bir sebeple neymiş randevuyu daha önce de kaçırmış bunlara söylememiş.

Back
X