• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Vallahi benim korona bir anda başladı. Mutfakta bulaşıkları toparlıyorum birdenbire üşüme başladı ama donuyorum. Başım döndü. Ateşim 38 olmuş. İnşallah korona değildir. 😔 Bana Türkiye'nin yarısından fazlası Corona gibi geliyor. 😭
Bana herkes korona gibi. Yani herkes taşıyor bence artik 🤷🏻‍♀️😔

31 ocak menü
Sabah
3 yumurta 1 bardak süt

Öğlen 1 havuç az kuru meyve 1 muz

Akşam içim yumurta almadı malesef akşama kadar içimden içimden koktu o yüzden 1 kepçe sulu köfte

Gün boyu su ve yeşilçay
Adımlar Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Elhan Elhan cığım yumurta çok bulantı yaptı bana yarın yapamayacağım sanırım

Eklentiler

• Screenshot_20220130-210943_Pedometer Step Counter.webp
    Screenshot_20220130-210943_Pedometer Step Counter.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 21
31 ocak menü
Sabah
3 yumurta 1 bardak süt

Akşam içim yumurta almadı malesef akşama kadar içimden içimden koktu o yüzden 1 kepçe sulu köfte

Gün boyu su ve yeşilçay
Adımlar Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Elhan Elhan cığım yumurta çok bulantı yaptı bana yarın yapamayacağım sanırım
Yumurtayı üç gun yesem bikmam sanırım her bünyede farklı demekki 🤗

31 ocak menü
Sabah
3 yumurta 1 bardak süt

Gün boyu su ve yeşilçay
Afiyet olsun canim♥️
Elhan Elhan abla sende yapmiyorsun yumurta diyeti bitti :-)
Geçmiş Olsun canım 🤗 annemi uğurladık yeşil takımdan giriş yapmak istiyorum mümkün mü şuan için 🙄
Sagol canim♥️♥️
Eklerim tabi ki yesil takima 🥰🥰
Sagol canim♥️♥️♥️

Back
X