• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İnşallah Kaptanım, bu hafta biraz daha dikkat etmeyi düşünüyordum. Hatta dün eşime eliptik bisikleti bile kurdurdum spora başlayım diye..
Ama bugün hiç iyi bi güne uyanmadım. Sabahtan beri sersem gibiyim. Tum kemiklerim sızlıyor. Covid oldum galiba.
Eşimin iş yerinde 3 kişide çıkmıştı sanirim o da eve taşıdı 😔
İsmin sevdiğim bir kitabı hatırlatıyor bana.khalit huseyninin kitabı.😢

31 Ocak Menüm
10.00: 2 haşlanmış yumurta
1 tk kaymak
1 tk gül reçeli
1 dilim tb ekmeği
5 zeytin
1 bardak pekmezli sıcak su (1 yk pekmez)

13.30: Meyveli yoğurt karışımı (2 kepçe yoğurt, 1 elma, 1 küçük muz, 1 tk tarçın)

16.00: 1 bardak pekmezli sıcak su

18.00: 2 orta boy içli köfte
1 dilim tb ekmeği
2 kase bol sarımsaklı tarhana çorbası
1 dilim soğan
2 lt su
Eki Görüntüle 2998336
Cordelia Cordelia
60kiloyum 60kiloyum
Afiyet olsun canim ♥️

60kiloyum 60kiloyum canım bu arada ben söz verdiğim halde sırf böcük istedi diye capona başladım ama ben yalnız kaldım şu an :ıslık:Eppekten de son durumu alayım da ona göre bir plan yapacağım. :KK59:
yumurta diyeti çok zor bir diyet canım yaa. tüm gün yumurta ye. aşırı protein.
valla ben de yalnız kaldım :confused: hastayım diye maviş takımımla fazla ilgilenemedim. derya hariç hepiciği artı geldi :KK12:
benim de o eksi covid in hediyesi oldu. herhalde o halde kalkıp deli gibi mezdeke yapınca şuna bir güzellik yapayım dedi :KK70:

birşey yazmadım ama mavişlere çok kırgınım 😔

Afiyet olsun canim ♥️

Afiyet olsun kaptanim 💙

Afiyet olsun canim ♥️

Bu hafta kimse secmedi abla sen kazandın 🤣🤣🤣

Afiyet olsun canim♥️

Tamam canim da sen gelince yesile ekleyelim cuma masterfite girersin🥰🥰

Afiyet olsun canim♥️

Bu mesajin ne ozelligi var🙈🙈

Olsun canim tatilin keyfini cikar♥️♥️

Cook gecmis olsun canim Allah sifa versin🙏🙏
Sagol canim

Gecmis olsun clara clara

yumurta diyeti çok zor bir diyet canım yaa. tüm gün yumurta ye. aşırı protein.
valla ben de yalnız kaldım :confused: hastayım diye maviş takımımla fazla ilgilenemedim. derya hariç hepiciği artı geldi :KK12:
benim de o eksi covid in hediyesi oldu. herhalde o halde kalkıp deli gibi mezdeke yapınca şuna bir güzellik yapayım dedi :KK70:

birşey yazmadım ama mavişlere çok kırgınım 😔
Gecmis olsun canim

Merhaba kizlar
Vallahi hic dikkat etmeden yedim de yedim qblamlarla
Evime donuyorum
Insallah aldigim kilocuklari daha da eksiye giderek veririm

Yarin baslama imkanimiz var mi Zipzip- Zipzip-
Yoksa cuma mi basliim
Sadece kilo bildirimj yapacagim bu arada
Zipzip daha iyi bilir ama sen yeşil takıma gir istersen sadece menü yazmak için

Merhaba kizlar
Evime donuyorum

Yoksa cuma mi basliim
Ve hoşgeldinnnnn 🤩🤩🤩

Merhaba kizlar
Evime donuyorum

Yoksa cuma mi basliim
Yesil takima ekleriz canim 🥰

İyi akşamlar herkese. Öğleden sonra bir çöktüm, bir daha kendimi toplayamadım ya. Bulantı falan geçti ama halsizlikten kolumu kaldıramıyorum. Sızıp kalmadan yazayım dedim.
035200C7-C4FE-4612-985B-28EDD46DA7B6.webp
Sabah 10.30
2 yumurta,
1 parça peynir,
8-10 zeytin,
1 dilim ekmek.

Akşam 17.30
5 köfte,
Bol salata,
1 dilim ekmek,
1 mandalina.

2 lt su.
Spor : 30 dakika kardiyo (300puan), 8000 adım, 10 dk göbek ve sırt egzersizi. 60kiloyum 60kiloyum Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

İyi akşamlar herkese. Öğleden sonra bir çöktüm, bir daha kendimi toplayamadım ya. Bulantı falan geçti ama halsizlikten kolumu kaldıramıyorum. Sızıp kalmadan yazayım dedim.
Eki Görüntüle 2998350
Sabah 10.30
2 yumurta,
1 parça peynir,
8-10 zeytin,
1 dilim ekmek.

Akşam 17.30
5 köfte,
Bol salata,
1 dilim ekmek,
1 mandalina.

2 lt su.
Spor : 30 dakika kardiyo (300puan), 8000 adım, 10 dk göbek ve sırt egzersizi. 60kiloyum 60kiloyum Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Gecmis olsun canim yaa
Hepimiz dökülüyoruz sanirim 😔😔

Eki Görüntüle 2998350
Sabah 10.30
2 yumurta,
1 parça peynir,
8-10 zeytin,
1 dilim ekmek.

Akşam 17.30
5 köfte,
Bol salata,
1 dilim ekmek,
1 mandalina.

2 lt su.
Geçmiş olsun cicikuş

Canım senin köpeklerden korktuğunu biliyorum haklısın da ben de korkarım zaten. Ama onlara güzel barınak imkanı verseler karınlarını doyursalar onlara uygun alan bıraksalar Sen de korkmak zorunda kalmazsın gene bütün suç insanlarda. Doğadaki bütün varlıkları her şeyi Biz kendimize sunuyoruz geri kalan hiçbir canlıya bir alan bırakmıyoruz. 😔 Bu arada Senin sorun ne durumda?
özel köpek korkum yok canım. sokak köpeklerinin kısırlaştırılması lazım. bu kadar sürü halinde sokak köpeğine gerek yok. onlara da yazık. aç susuz sokakta yaşıyorlar.
Çok geçmiş olsun canım
saol canım.
Yağsız omlet yapabilirsin ya da rafadan da yiyebilirsin bence Japonlar belki yumurtayı sadece haşlayarak yiyordur. Onlar gitsin çiğ balık yesin ne anlarlar yumurtadan falan. 🤣🤣🤣
omleti severim ama 1 yumurtadan :KK70: uzak doğulular hem haşlama hem omlet yapıyorlar. kız yumurtayı bizden çok kullanıyorlar :-)
Yazdığın durumlardan anlaşılıyordu zaten tahmin etmiştim tatlım ama inşallah hafif atlatırsın çok geçmiş olsun. 😔
amin canım inşallah.

Back
X