Heyyyyy yeter ama ben de istiyorum!!!!Çok tatlısın.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyyyyy yeter ama ben de istiyorum!!!!Çok tatlısın.![]()
Bende diyorum niye kizmis ki cordiseHeyyyyy yeter ama ben de istiyorum!!!!
Aaa üzüldüğün şeye bak .yumurta diyeti çok zor bir diyet canım yaa. tüm gün yumurta ye. aşırı protein.
valla ben de yalnız kaldımhastayım diye maviş takımımla fazla ilgilenemedim. derya hariç hepiciği artı geldi
benim de o eksi covid in hediyesi oldu. herhalde o halde kalkıp deli gibi mezdeke yapınca şuna bir güzellik yapayım dedi
birşey yazmadım ama mavişlere çok kırgınım![]()
evet canım pozitifim maalesefYumurtlayacagizgecmis olsun canim bi yerde gozume carpti pozitifim mi dedin
Ben sizi etiket yaptım kuzum bu diyeti güncelleyelim dedim yazdım ya ...yanına salata meyve koyabilirsiniz dedim. Kordiş bu diyetin yanına peynir zeytin de ekledi diye anımsıyorum.Yazdim ya abla yumurtalar pek kucuktu ondan 3+3 oldumuzu sevmiyorum yarin yiyecegim ama zorlada olsa acim
![]()
Zevk almaya calismiyoruz bebegimevet canım pozitifim maalesef
valla yumurtadan soğudum kırmızı takım sayesindekız nasıl yiyosunuz löp löp 3-5
![]()
Gormedim abla ya bakamadim dogru duzgun tekrar bakiyim bildirimlere altta kalmis demek kinBen sizi etiket yaptım kuzum bu diyeti güncelleyelim dedim yazdım ya ...yanına salata meyve koyabilirsiniz dedim. Kordiş bu diyetin yanına peynir zeytin de ekledi diye anımsıyorum.
Devekuşu yumurtası yemiyoruz canım bildiğin minnak yumurtalar işte iki öğünde çok mu beş tane...sen hiç öğrenci evinde kalmadın mi o zamanlar hiç yemedin mi ?evet canım pozitifim maalesef
valla yumurtadan soğudum kırmızı takım sayesindekız nasıl yiyosunuz löp löp 3-5
![]()
Canıma yetti valla bastım kızgınıBende diyorum niye kizmis ki cordise![]()
Aaa üzüldüğün şeye bak .Pazartesi kontrol amaçlı tartı bildirimi yapıyoruz daha bunun cuması var kızma kızlarına. Ödemdir onlar canım ödem ödem .
Covidli halinle bak olmuyor moral lazım sana.
İç ses: Hasta hasta kalkıp göbek atıyor iki takımın verebileceği tüm eksileri alıyor bir de kırgınmış köfte![]()
valla ömrümde sadece birkaç kere en fazla 2 yumurta yemişimdir. o da küçük köy yumurtası. ikisini toplasan 1,5 yumurta eder. zaten haşlanmışı çok nadir yerim. o da kayısı kıvamında çok nadir. genelde omlettir. ha bir de arada yumurta piyazı.Devekuşu yumurtası yemiyoruz canım bildiğin minnak yumurtalar işte iki öğünde çok mu beş tane...sen hiç öğrenci evinde kalmadın mi o zamanlar hiç yemedin mi ?![]()
45,5Pastelcigim kaç yaşındasın boyun kaç senin
Aaa 3 günde 5 kilo vereceksem yerim3 günde 5 kilo vereceğimi bilsem yine de yiyemem. hele bir de haşlanmış![]()
Doğru aslında, ben de çocuklara test yaptırmadım doktora götürmedim. Zaten hepimiz evdeyiz , okul kapalı, kardan eşim de işe gitmedi diye, öyle iyileştiler çayla çorbayla.Ben de öyle düşünüyorum şu an benim etrafımdaki birçok insan hasta ve testte yaptırmıyorlar. Dikkat ediyoruz dışarı çıkmıyoruz diyorlar. Şikayetlerde ne burun akması var ne doğru düzgün bir öksürük var genel olarak halsizlik boğazda bir acı hafif bir öksürük kemik ağrısı baş ağrısı.![]()
Gülmek lazım canım bol bol gülmek. Bütün virüsler felç oluyor gülerken.valla delilikti zaten ama dün gece bedeli ağır oldu. dün gündüzden baldırlarda boşalma gibi ağrı oldu. ben hastalıktan zannettim. akşam da oynadım. protein salata ile kapatınca da gece ekstra yağ yakımı valla beni öteki tarafa yolluyordu. ciddi diyorum ağrıdan kabus gibi bir gece geçirdim. sadece covid i suçlayamam.
hafta sonu ödemimavişlerimin hepsi cumaya güzel eksilerle gelir inşallah
![]()
Ayyy canım yumurtalı fasülye piyazı çekti gıııııvalla ömrümde sadece birkaç kere en fazla 2 yumurta yemişimdir. o da küçük köy yumurtası. ikisini toplasan 1,5 yumurta eder. zaten haşlanmışı çok nadir yerim. o da kayısı kıvamında çok nadir. genelde omlettir. ha bir de arada yumurta piyazı.
Yaw insanın canı niye öyle sağlıklı şey çeker ki? Benim canım pizza hamburger İskender falan çekiyorAyyy canım yumurtalı fasülye piyazı çekti gııııı![]()
Kurban olduğum allahım bir iştah vermiş banaYaw insanın canı niye öyle sağlıklı şey çeker ki? Benim canım pizza hamburger İskender falan çekiyor![]()