• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

yumurta diyeti çok zor bir diyet canım yaa. tüm gün yumurta ye. aşırı protein.
valla ben de yalnız kaldım :confused: hastayım diye maviş takımımla fazla ilgilenemedim. derya hariç hepiciği artı geldi :KK12:
benim de o eksi covid in hediyesi oldu. herhalde o halde kalkıp deli gibi mezdeke yapınca şuna bir güzellik yapayım dedi :KK70:

birşey yazmadım ama mavişlere çok kırgınım 😔
Aaa üzüldüğün şeye bak . :KK19:Pazartesi kontrol amaçlı tartı bildirimi yapıyoruz daha bunun cuması var kızma kızlarına. Ödemdir onlar canım ödem ödem . :KK53:
Covidli halinle bak olmuyor moral lazım sana. :KK60:
İç ses: Hasta hasta kalkıp göbek atıyor iki takımın verebileceği tüm eksileri alıyor bir de kırgınmış köfte :KK62:

Yazdim ya abla yumurtalar pek kucuktu ondan 3+3 oldu :KK70: muzu sevmiyorum yarin yiyecegim ama zorlada olsa acim :KK70:
Ben sizi etiket yaptım kuzum bu diyeti güncelleyelim dedim yazdım ya ...yanına salata meyve koyabilirsiniz dedim. Kordiş bu diyetin yanına peynir zeytin de ekledi diye anımsıyorum.

Ben sizi etiket yaptım kuzum bu diyeti güncelleyelim dedim yazdım ya ...yanına salata meyve koyabilirsiniz dedim. Kordiş bu diyetin yanına peynir zeytin de ekledi diye anımsıyorum.
Gormedim abla ya bakamadim dogru duzgun tekrar bakiyim bildirimlere altta kalmis demek kin

evet canım pozitifim maalesef 😔
valla yumurtadan soğudum kırmızı takım sayesinde :KK70::KK70::KK70:kız nasıl yiyosunuz löp löp 3-5 🤦‍♀️
Devekuşu yumurtası yemiyoruz canım bildiğin minnak yumurtalar işte iki öğünde çok mu beş tane...sen hiç öğrenci evinde kalmadın mi o zamanlar hiç yemedin mi ? :63:

Aaa üzüldüğün şeye bak . :KK19:Pazartesi kontrol amaçlı tartı bildirimi yapıyoruz daha bunun cuması var kızma kızlarına. Ödemdir onlar canım ödem ödem . :KK53:
Covidli halinle bak olmuyor moral lazım sana. :KK60:
İç ses: Hasta hasta kalkıp göbek atıyor iki takımın verebileceği tüm eksileri alıyor bir de kırgınmış köfte :KK62:
:KK70::KK70::KK70: valla delilikti zaten ama dün gece bedeli ağır oldu. dün gündüzden baldırlarda boşalma gibi ağrı oldu. ben hastalıktan zannettim. akşam da oynadım. protein salata ile kapatınca da gece ekstra yağ yakımı valla beni öteki tarafa yolluyordu. ciddi diyorum ağrıdan kabus gibi bir gece geçirdim. sadece covid i suçlayamam.

hafta sonu ödemi :ıslık: mavişlerimin hepsi cumaya güzel eksilerle gelir inşallah 🙏🙏🙏

Devekuşu yumurtası yemiyoruz canım bildiğin minnak yumurtalar işte iki öğünde çok mu beş tane...sen hiç öğrenci evinde kalmadın mi o zamanlar hiç yemedin mi ? :63:
valla ömrümde sadece birkaç kere en fazla 2 yumurta yemişimdir. o da küçük köy yumurtası. ikisini toplasan 1,5 yumurta eder. zaten haşlanmışı çok nadir yerim. o da kayısı kıvamında çok nadir. genelde omlettir. ha bir de arada yumurta piyazı.

Pastelcigim kaç yaşındasın boyun kaç senin
45,5 😂157 boy
3 günde 5 kilo vereceğimi bilsem yine de yiyemem. hele bir de haşlanmış :kusmuk:
Aaa 3 günde 5 kilo vereceksem yerim😂😂
Pozitifmişsin canım geçmiş olsun🙏
Ben de öyle düşünüyorum şu an benim etrafımdaki birçok insan hasta ve testte yaptırmıyorlar. Dikkat ediyoruz dışarı çıkmıyoruz diyorlar. Şikayetlerde ne burun akması var ne doğru düzgün bir öksürük var genel olarak halsizlik boğazda bir acı hafif bir öksürük kemik ağrısı baş ağrısı. 😔
Doğru aslında, ben de çocuklara test yaptırmadım doktora götürmedim. Zaten hepimiz evdeyiz , okul kapalı, kardan eşim de işe gitmedi diye, öyle iyileştiler çayla çorbayla.

:KK70::KK70::KK70: valla delilikti zaten ama dün gece bedeli ağır oldu. dün gündüzden baldırlarda boşalma gibi ağrı oldu. ben hastalıktan zannettim. akşam da oynadım. protein salata ile kapatınca da gece ekstra yağ yakımı valla beni öteki tarafa yolluyordu. ciddi diyorum ağrıdan kabus gibi bir gece geçirdim. sadece covid i suçlayamam.

hafta sonu ödemi :ıslık: mavişlerimin hepsi cumaya güzel eksilerle gelir inşallah 🙏🙏🙏
Gülmek lazım canım bol bol gülmek. Bütün virüsler felç oluyor gülerken. :-)
Tez zamanda sağlığına kavuşmani dilerim canım ❤️ bu gece daha rahat uyursun inşallah.😍

valla ömrümde sadece birkaç kere en fazla 2 yumurta yemişimdir. o da küçük köy yumurtası. ikisini toplasan 1,5 yumurta eder. zaten haşlanmışı çok nadir yerim. o da kayısı kıvamında çok nadir. genelde omlettir. ha bir de arada yumurta piyazı.
Ayyy canım yumurtalı fasülye piyazı çekti gııııı:rolleyes:

Back
X