• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaa nerde öyle ortam abla yaa bizim oldugumuz her yer bina :-)
Artık gelmiyorsun galiba abla :KK43:
Biliyorum kuzum bina oldu artık her yer .
Salgından dolayı gelemedim hiç en son 1,5 sene önce gelmiştim yeğenim evlenmişti abim oraada zaten eve gidip gelşyor havalandırıyor zaten.Geçen aylarda gelecektk kaldı olmadı.

Biliyorum kuzum bina oldu artık her yer .
Salgından dolayı gelemedim hiç en son 1,5 sene önce gelmiştim yeğenim evlenmişti abim oraada zaten eve gidip gelşyor havalandırıyor zaten.Geçen aylarda gelecektk kaldı olmadı.
Salginda gelip gitmekte zor ablaicm
Insallah yaza azalir da gelirsiniz değişiklik olur sizin icinde 🤗🤗

Salginda gelip gitmekte zor ablaicm
Insallah yaza azalir da gelirsiniz değişiklik olur sizin icinde 🤗🤗
Hep beraber gelecektik kızımda geliyordu eşiyle hatta Anıtkabirede gidecektik olmadı sonra iş durumları filan .
Zaten ortam gergin riske girmeyelim dedik ,eşimin yengesi dayısı çocukları yolda kaptılar düşün yani.

Bugün rahmetli annemin doğum günü,nisanda 2 sene olacak zaman ne çabuk geçiyor öyle.
Rahmeti toprağı bol olsun,benim kalemdi tam bir hanımefendiydi kendisi,hiç rüyama girmiyor istiyorum ama yok işte.
Allah rahmet eylesin ablacim 🙏🙏
Hep beraber gelecektik kızımda geliyordu eşiyle hatta Anıtkabirede gidecektik olmadı sonra iş durumları filan .
Zaten ortam gergin riske girmeyelim dedik ,eşimin yengesi dayısı çocukları yolda kaptılar düşün yani.
En iyisi abla riske gerek yok

Günaydın canım 💋
çok teşekkür ederim :)
Nice mutlu senelere yeni yaşıni mutlulukla ve huzurla gecirmeni dilerim canım 😘
Bugün rahmetli annemin doğum günü,nisanda 2 sene olacak zaman ne çabuk geçiyor öyle.
Rahmeti toprağı bol olsun,benim kalemdi tam bir hanımefendiydi kendisi,hiç rüyama girmiyor istiyorum ama yok işte.
Başın sağolsun rabbim sabır versin inşallah 😔

Back
X