Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum, teslim aldılar allahtan, randevusuz almıyolarmış normalde. Sokak hayvanı diye çok gidip görme şansı yok. Tedavi yapıp yuva arıyolarmış. Ben de öyle bekletmeyin bana verin ben bakarım dedim. Form doldurdum. Herhalde yarın ararlarYaa gecmis olsun minige daha iyidir inşallah![]()
Günaydın canimGünaydın kızlar![]()
Günaydın canimGünaydın. Zor bir geceydi yine. Bir önceki geceki gibi çok şiddetli ağrılar yoktu ama yine vücut ağrılarından uyuyamadım. gece çok uyandım.
En sevmedigim yaa hastayken regl olmakHa bir de regl oldum![]()
Iyilessinde ablacim ararlarBilmiyorum, teslim aldılar allahtan, randevusuz almıyolarmış normalde. Sokak hayvanı diye çok gidip görme şansı yok. Tedavi yapıp yuva arıyolarmış. Ben de öyle bekletmeyin bana verin ben bakarım dedim. Form doldurdum. Herhalde yarın ararlar![]()
Günaydın. Zor bir geceydi yine. Bir önceki geceki gibi çok şiddetli ağrılar yoktu ama yine vücut ağrılarından uyuyamadım. gece çok uyandım.
Günaydın canım. Geçmiş olsun adet ile birlikte daha da zor geçer. Vitamin alıyomuydun?Ha bir de regl oldum![]()
GünaydınGünaydın kızlar![]()
Allah rahmet eylesinBugün rahmetli annemin doğum günü,nisanda 2 sene olacak zaman ne çabuk geçiyor öyle.
Rahmeti toprağı bol olsun,benim kalemdi tam bir hanımefendiydi kendisi,hiç rüyama girmiyor istiyorum ama yok işte.
Afiyet olsun canımDün ki menüm(yazmayı unutmusum()
Kahvaltı:10.30
2yumurta kk peynirle omlet
4 zeytin
Yesillik
2dilim tt ekmek
Aksam:17.00
1kepce tarhana çorbası
4yk mercimek yemeği
Salata
1dilim ekmek
Su:2litre
Spor:cocuklarla kartopu oynadım kardan adam yaptım gücüm kalmadı spora![]()
Yaaaa çok sevindim minnoş uzman ellerde şifa bulur inşallah.Geldim aşkilotam, bak ben meşgul bi insanım kıskanmak yok
sabah veterinerde gözümü açtımdünkü yaralı yavru kediyi yakaladım çok şükür, şimdi içim rahat
![]()
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canımBugün rahmetli annemin doğum günü,nisanda 2 sene olacak zaman ne çabuk geçiyor öyle.
Rahmeti toprağı bol olsun,benim kalemdi tam bir hanımefendiydi kendisi,hiç rüyama girmiyor istiyorum ama yok işte.
Sadece teslim ediyorsun doktorla görüşemiyosun. Bence kesilir, keşke kesilmeseYaaaa çok sevindim minnoş uzman ellerde şifa bulur inşallah.kırık düzelir dedi mi
sen rahat ol içim rahat az buçuk kıskanırım o da bir şey değil.
![]()
Hangi dizi canımZombi dizimizin son bölümünü izleyeceğiz![]()
Sadece teslim ediyorsun doktorla görüşemiyosun. Bence kesilir, keşke kesilmese![]()
All of us are deadHangi dizi canım
Ben hep böyleydim küçüklüğümde yavru kedileri alır hepsini leğende yıkar temizlerdim. Sonra patladı gittiSağlıkla yaşasın inşallah.Cennetlik hatunum benim. Allah senden razı olsun sayılarını artırsın.
![]()
Oooo antalyaya yaz gelmişEki Görüntüle 2998667
Mis gibi bir şubata merhaba dedik bugün. Yüreğiniz taptaze güzelliklere merhaba desin bugün.![]()
![]()
Ne guzel bir hava var ablacimEki Görüntüle 2998667
Mis gibi bir şubata merhaba dedik bugün. Yüreğiniz taptaze güzelliklere merhaba desin bugün.![]()
![]()
Tesekkurler canim.Hayatım senin boyun kaç
Afiyet olsun canım, sporun harika![]()
Yikadiktan sonra sıkar ipte kuruturdum demedin ya içim rahatladı bir andaBen hep böyleydim küçüklüğümde yavru kedileri alır hepsini leğende yıkar temizlerdim. Sonra patladı gitti![]()