• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hangi marka düdüklün varsa modeli yaz kullanım kılavuzunu oku canım.. Genelde iki ayarlı oluyor tencere , iki de et bakliyat pişiriyorsun. Suyu kaynamaya başlayınca ocağın altını kisiyoruz. Pişme süreleri de yazar.
Canım benimkinde tek bir ayar var sanırım ama anneme sorayım :)))

Eklentiler

• Screenshot_2022-02-01-21-57-05-299_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    Screenshot_2022-02-01-21-57-05-299_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 28
Aaa Elifcim sen de mi bizim yulafbardan yiyordun :confused:
Eki Görüntüle 2998978
İndirime girince hemen alıyorum. Yarısı bile doyurucu oluyor. Çok lezzetli kahveyle güzel gidiyor.
bu çok lezzetli bir bar. inşallah iyileşeyim de sonra ben de evde yapacağım.
bu arada 2 gündür yediğim züber lokmalar ev yapımı. ben yapmıştım :KK66::KK66: ayrıca ev yapımı temiz içerikli bitter çikolata da yaptım.

Bugun ki menüm
Sabah
3 dilim 3kmek
1 adet domates ve salatalık
Biraz peynir
1 kase yoğurt
Çay
Ara
1 adet nar

Akşam
7 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 tabak kuru fasulye
Biraz turşu
Bol bol su

2 bardak çay
1 fincan kahve

On parmakta on marifet :KK60:
💕🥰
hem daha hesaplı oluyor kuzum. bir de açıkçası evde elimin altında malzeme de var. yapayım dedim. önceki yıldan bir sürü hurma var dolapta. onları değerlendiriyorum. paketler pahalıya geliyor. lokmanın paketini hemen bitiriyorum ben :KK70:ama bak benimki daha lezzetli olmasına rağmen bir bir yiyorum.
hazır paket çikolatayı da hemen yutuyorum 🤦‍♀️ ama pazar günü yaptım. hala dolapta bekliyor. gerçi ben hastayken kahve içemiyorum. kahve içmeyince de kaldı.

Menüm
Kahvaltı 10.30
2 yumurta lorlu omlet
Havuç 5 siyah zeytin
2 parça peynir
3 yaprak marul

Öğle 14.00(misafirlik)
1 küçük kase kısır 🥰
3 yaprak marul

16.30
Sade Türk kahvesi

17.30 akşam