- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Ben çok seviyorum canım çalıştığım için benim için büyük kolaylık dakikalar içinde kaç çeşit yemek yapıyorsunAllah'ım nasıl kullanıyorsunuz ben asla cesaret edemiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok seviyorum canım çalıştığım için benim için büyük kolaylık dakikalar içinde kaç çeşit yemek yapıyorsunAllah'ım nasıl kullanıyorsunuz ben asla cesaret edemiyorum![]()
Migrenini tetiklerse susuzluk bilemem kendini en iyi sen bilirsinSen caponu bıraktıktan sonra ben de bugün normal Karatay kahvaltısı yaptım. Akşamı da sebze proteinle geçirdim canım. Capon beni zorlamıyor sadece sıkıcı bir diyet. Yarın ben de oruç tutsam çok iyi olur. Tek korkum migren.
Düdüklü mu canımBen çok seviyorum canım çalıştığım için benim için büyük kolaylık dakikalar içinde kaç çeşit yemek yapıyorsun
kahvaltı bana ait gerisini annem hazırladı saolsun.Salı günü köfte günümüz olmuş. Etti üç
Afiyet olsun canımÇok güzel bir menü. Hazırlayıp getirenin eline sağlık. Ben yaptım diyormuşsun
![]()
Evet rahatlık ama Çok ta tehlikeli ,Ben çok seviyorum canım çalıştığım için benim için büyük kolaylık dakikalar içinde kaç çeşit yemek yapıyorsun
Evet canım düdüklü tencereden bahsediyorumDüdüklü mu canım
Ben de düdüklü olmadan yapamam her yemeği düdüklü de yaparım
Olsun zaten istahin yok pek yemiyorsun hastasın hem kilo da verdin bisey olmaz inşallah moralini bozma su iç bol bolannem pide almış. illa ye dedi. canım istemedi ama yarım yedim. sonra da pişman oldum. çünkü ilaç uyku yaptı direk yattım uyudum![]()
Kötü bir travma yaşamışsın korkmam çok normal canım ama yeni çıkan düdüklü tencerelerin kullanımı çok daha kolay ve güvenli ama yinede sen bilirsin tabi herkesin kendi tasarrufu buEvet rahatlık ama Çok ta tehlikeli ,
bomba gibi patlıyor. küçükken annem patlattı. Allah'tan havaya patladı. Zarar vermedi kimseye asla kullanamam . Kuru fasulye nohutu akşamdan ıslatıp birazda tuz atınca 1 saatte oluyor ben bu şekilde pişiriyorum kuruları![]()
Canım bende et ayarı yok ama yarım saat yeterli olur diye tahmin ediyorum. Teşekkür ederimEtini güzelce yıkayıp düdüklü tencereye koy üzerine tuzunu ekle ve suyunu ayarla kapağını kapat düğmesini et ayarına getir ocağa koy benim düdüklüm kaynayıp gış sesi çıkıbca ocağı kısık ateşe alıyorum o kadar ama senin düdüklünün özelliği nasılsa ona göre ayarlayıp ocağa koyarsan düdüklü tencere büyük kolaylık
İki gün kaldı derken ne yapıyorsun canımÇok açım ya neyse kaldı iki gün![]()
Bizde kuru 2 ayda anca yenir sanırım ondan hiç aramıyorumKötü bir travma yaşamışsın korkmam çok normal canım ama yeni çıkan düdüklü tencerelerin kullanımı çok daha kolay ve güvenli ama yinede sen bilirsin tabi herkesin kendi tasarrufu bu![]()
yemek için yedim ona pişman oldun canım. hamur sonuçta. bir de bugün çok kuru oldu. su içmeye çalıştım. gün içinde 1 bardak çay içtim o kadar. şimdi yeşil çay içiyorum. hiç içesim yok ama.Olsun zaten istahin yok pek yemiyorsun hastasın hem kilo da verdin bisey olmaz inşallah moralini bozma su iç bol bol
Diyetteyim ya canım cuma tartı günü ödül öğünü yapacağım :)İki gün kaldı derken ne yapıyorsun canım
İyi geceler canimmmIyi geceler kizlar![]()
Hangi marka düdüklün varsa modeli yaz kullanım kılavuzunu oku canım.. Genelde iki ayarlı oluyor tencere , iki de et bakliyat pişiriyorsun. Suyu kaynamaya başlayınca ocağın altını kisiyoruz. Pişme süreleri de yazar.Hahaha dedim dedim yemedim yanıma aldım buzluğa koyacağım :)
Canım korku değil de nasıl pisirecegimi bilmiyorum
La bi git yat...gece gece beni gaza getirmeoda da çok hareket de edemiyorum bir de tabi hasta olunca hep yattım durdum. bugün de kuru oldu. gerçi portakal yedim ama 2 gündür wc yok.
ay ben buElhan ı yenmem lazım
hasta hasta bu haftaya adımı altın harflerle yazdırmam lazım
![]()
Hmmm anladım canımDiyetteyim ya canım cuma tartı günü ödül öğünü yapacağım :)
İyi geceler canimmm