• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

💕🥰
hem daha hesaplı oluyor kuzum. bir de açıkçası evde elimin altında malzeme de var. yapayım dedim. önceki yıldan bir sürü hurma var dolapta. onları değerlendiriyorum. paketler pahalıya geliyor. lokmanın paketini hemen bitiriyorum ben :KK70:ama bak benimki daha lezzetli olmasına rağmen bir bir yiyorum.
hazır paket çikolatayı da hemen yutuyorum 🤦‍♀️ ama pazar günü yaptım. hala dolapta bekliyor. gerçi ben hastayken kahve içemiyorum. kahve içmeyince de kaldı.
Çok güzel atıştırmalıklar en doğrusunu ve sağlıklısini yapıyorsun. Ne bulursam içine attığım benim de bir yulaflı kurabiyem var uzun zamandır yapmıyordum yapıp kavanoza koyayım inşallah.

1 Şubat Menüm
07.30: 1 tk kaymak
1 tk gül reçeli
5 zeytin
Yarım dilim tb ekmeğine tost
Yarım dilim tb ekmeği

10.40: 1 kase yoğurt
2 portakal

18.00: yarım dilim tb ekmeği
1 kase etli şehriyeli çorba
5 yk mercimekli bulgur pilavı
3 tane turşu
20.00: 1 dilim kek
2 lt su

40 dk eliptik(280 puan):KK71:
IMG_20220201_232231.webp
Cordelia Cordelia
60kiloyum 60kiloyum

Çok güzel atıştırmalıklar en doğrusunu ve sağlıklısini yapıyorsun. Ne bulursam içine attığım benim de bir yulaflı kurabiyem var uzun zamandır yapmıyordum yapıp kavanoza koyayım inşallah.
yulaf unuyla mı yapıyorsun yoksa yulaf ezmesiyle mi? yulaf ezmesiyle yapılanı aynı gün tüketmek gerekiyor. yoksa hemen bayatlıyor canım.

Bugunku menum
09:00- 1 yumurtali kiymali menemen, 1 dilim ekmek, 10 zeytin.
13:00- 1 kase nohut, 1 kase yogurt, 1 tabak salata
15;30- 1 kase balik corbasi
18;00- 1 kase balik corbasi, 1 kase sakata

Su:2 lt
Spor; Cordelia Cordelia
10 dk sirt ve karin hareketleri
adimlarimi tamamlayadim. Isimi saat 20 de biturdim. Sonra kizima kitap okudum derken saat cok gec oldu.
Zipzip- Zipzip- 60kiloyum 60kiloyum

Bu diyet için uygun mu ne dersiniz?
glutensiz pizza dediği glutensiz undan yapılmış pizza canım. ama ne unu kullandığı önemli. mesela karabuğday, kinoa, yulaf, akdarı vs unları glutensizdir. ama pirinç ve patates unları da glutensizdir. piyasada paketlerde satılan glutensiz un pirinç ve patates unu. bu iki unun da pişince glisemik indeksleri çok yüksek oluyor.
eve karabuğday ve yulaf unu al. evde kendin yap. pizza yapmak çok kolay. ben brokoli pizza yapıyorum çok güzel oluyor. taban tamamen unlu da olmuyor. buharda pişirdiğim brokoliyi ezip içine 1 yk falan yulaf ya da karabuğday unu koyuyorum. hadi olmadı tabanı sadece karabuğday veya yulaf unundan yaparsın.

Bugunku menum
09:00- 1 yumurtali kiymali menemen, 1 dilim ekmek, 10 zeytin.
13:00- 1 kase nohut, 1 kase yogurt, 1 tabak salata
15;30- 1 kase balik corbasi
18;00- 1 kase balik corbasi, 1 kase sakata

Su:2 lt
Spor; Cordelia Cordelia
10 dk sirt ve karin hareketleri
adimlarimi tamamlayadim. Isimi saat 20 de biturdim. Sonra kizima kitap okudum derken saat cok gec oldu.
Zipzip- Zipzip- 60kiloyum 60kiloyum
olsun canım yine de adım fotosu at.

Back
X