- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.165
- 798
Günaydın.Günaydın mi diyeyim hayırlı günler mi diyeyim bilemedim❤❤
❤
❤
❤
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın.Günaydın mi diyeyim hayırlı günler mi diyeyim bilemedim❤❤
❤
❤
❤
![]()
geçmiş olsun canımsleam kızlar. hastane islemlerim oldu bakamadım. pko olduğumu öğrendim
bir de hiç gözlük kullanmamisken sol gözüm 3 astigmat ve 1.25 hipermetrop çıktı gözlük kullanma zorunluluğu geldi
sizler nasılsınız
Yok canım. Şakasına dedim. Çok şükür iyiyim.Afiyet olsun canim
Günaydın canim kolay gelsin
Evet canim
Günaydın canim hayirli kandiller
Aa hayırdır insallah regl stresi felan mi
Gunaydin canim.günaydın kızlar
Geçmiş olsun canım. Adet düzensizliği var mı? Çok şükür iyiyim ben.sleam kızlar. hastane islemlerim oldu bakamadım. pko olduğumu öğrendim
bir de hiç gözlük kullanmamisken sol gözüm 3 astigmat ve 1.25 hipermetrop çıktı gözlük kullanma zorunluluğu geldi
sizler nasılsınız
Günaydın tatlım.Günaydın canlar anca uyandım
tabi canım marketlerde var. eti, doğadan, kellogs vs markaların sade yulaf ezmesi var.Yulaf ezmesi satılıyor mu? Ben bildiğin yumağı incelterek omlet pizza vs yapıyorim.
Günaydın.![]()
geçmiş olsun canım
teşekkür ederim kizlar. pek yok ya nadirenGeçmiş olsun canım. Adet düzensizliği var mı? Çok şükür iyiyim ben.![]()
sleam kızlar. hastane islemlerim oldu bakamadım. pko olduğumu öğrendim
sizler nasılsınız
Geçmiş olsun canımteşekkür ederim kizlar. pek yok ya nadiren
teşekkür ederimaaaaa geçmiş olsun canım yaa
astigmat bende de var
Günaydın canımgünaydın kızlar
teşekkür ederimGeçmiş olsun canım![]()
Hepsine cevaben hoşgeldinGünaydın mi diyeyim hayırlı günler mi diyeyim bilemedim❤❤
❤
❤
❤
![]()
Şimdi geldim eveKolay gelsin ablacim![]()
Selamlar tatlışımGünaydın canım.
Çok geçmiş olsun canım.
Günaydın.
Günaydın tatlım.
Günaydın.
Kolay gelsin.
Günaydın canım.
Eve canım boydan bir foto uygundur.![]()
Selam canimsleam kızlar. hastane islemlerim oldu bakamadım. pko olduğumu öğrendim
sizler nasılsınız