Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende merak ettim yaa az daha gelmezse telefonla ulasacagim
bana karşı strateji geliştiriyordur oBende merak ettim yaa az daha gelmezse telefonla ulasacagim
Spora mi gitti acababana karşı strateji geliştiriyordur o![]()
Oruç tutmuş sanırım .Bende merak ettim yaa az daha gelmezse telefonla ulasacagim
Olabilir az daha bekleyeyim insallah migreni tutmamıştirOruç tutmuş sanırım .
geç uyanmış yada uyuyor olabilir..
Benimde aklima o geldi. Dun migren tutmaz inşallah demisti. Bende cesaret edemedim o yuzden ilk gunler tutabilir migren diye.. disaridayim şimdiOlabilir az daha bekleyeyim insallah migreni tutmamıştir
dışarı çıkmış olabilir.Spora mi gitti acaba
Aclik kotu etkiliyor ya migreniBenimde aklima o geldi. Dun migren tutmaz inşallah demisti. Bende cesaret edemedim o yuzden ilk gunler tutabilir migren diye.. disaridayim şimdi
Hosgeldin ablacim
Kusura bakmayin kizlar haber veremedim
Kac gündür cocuklar bendeydi baya yogundum
Gorumcemde tr ye gitti, onun yerindde işe gitmem gerekiyordu
Bide hiç dikkat edemedimcok arti olmuşum
![]()
Az kalmış bitmesine,genelde parol veriyorlar herhald ağrı kesici için.haftasonu bitecek canım. C vitamini içiyorum. akşam da multivitamin içeceğim. evde parol aferin ve boğaz spreyi var. onlardan kullanıyorum.
Ay abla bitmiyor yogunlugun masallah diyelim. Hareketli gecmis belli ki gunler cok arti yojtur bence
![]()
Olabilir az daha bekleyeyim insallah migreni tutmamıştir
Valla öyle oldu cnmAbla nasilsin ? Gorusemedik valla![]()
![]()
Cocuklar hasta olunca yuvaya gitmediler, gelinde işe gidince cocuklar bendeydi cnmAy abla bitmiyor yogunlugun masallah diyelim. Hareketli gecmis belli ki gunler cok arti yojtur bence
Evet sahuru bekleyecekti uyuyor mu acaba?Olabilir az daha bekleyeyim insallah migreni tutmamıştir