• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün tutamadım
Sanmam ne zaman geleceği hiç belli olmuyor atağın, çocuk çok uyandı gece kafam yataktan düşmüş boynum kötü kalmış ondan tuttu sanki
Gecmis olsun canim 😔
Kaptanım bende bugün güzel kahvaltı ettim ha🤭 ekmek 2 buçuk dilim oldu🙈 ama hava açık ya bebeğimle yürüyeceğim bugün başım hafiflesin de
2.5 dilim eritirsinn sen onu canim emziriyorsun da 🤗🤗
Başlıyorum canim . Mecburum. ♥️
Basla canim bende bir zayifliyorum bir kilo alıyorum bu aralar 🙈🙈

Günaydın kızlar. Bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Elim kolun kalkmıyor resmen. Kasıklarımda bir ağrı varki.. Bu ay hava değişiminden midir nedir erken regl oldum. Aslında şu aralar ilk günlerim olacaktı ondan mıdır acaba? Sabah sporu yapamadım. İşe bile gidemedim bugün.

Tmm canım😘

Hayırlı kandiller canım😘

😢😢😢😢

Geçmiş olsun canım😘

Tez zamanda atlatırsın inşallah canım.aşı olmuş muydun?

Afiyet olsun canım.😘

Afiyet olsun canım.😘
Günaydınlar dün yaptım içtim biraz önce gene içtim
tabi içine istediğin peyniri koyabilirsin.

saol canım. pko bende de vardı. ama ben de aşırı sorun yaratmadı. o dönem 20 kilo vermiştim. doktora gittim. siz de pko var diyemem dedi. kilo vermem işe yaramış.

saol canım.
Kalorisi düşük diye daha iyi bence.

Hanımcim bu saatlerde olmuyorsun ama iyiyim ben. Oruç tutmakta çok zorlanıyorum.
Hocam tutma desem ayıpmı ederim yoksa zorlanıyorsan tabi.
Gecmis olsun canim :KK68:

Ayni abla yuvarlaniyorum kelimenin tam.manasiyla :KK70:

Hizli gelen hizli gider derdim eskiden ama bu ara bende hizli gelip yapisip kaliyor

:KK70: ayy cok guldum buna

Gecmis olsun abla . Bende ramazanda en cok midemden cekiyorum :KK43: Allah kabul etsin
Çok nazlandı bastım nikahı bugünde boşarım evde yok bitti :KK70:

Günaydınlar dün yaptım içtim biraz önce gene içtim

Kalorisi düşük diye daha iyi bence.

Hocam tutma desem ayıpmı ederim yoksa zorlanıyorsan tabi.

Çok nazlandı bastım nikahı bugünde boşarım evde yok bitti :KK70:
Rica ederim bitanem belki bu yıl değişmiştir dedim kandil öncesi bir deneme yaptım olmadı. Ramazan' a Allah kerim.

Günaydın kızlar. Bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Elim kolun kalkmıyor resmen. Kasıklarımda bir ağrı varki.. Bu ay hava değişiminden midir nedir erken regl oldum. Aslında şu aralar ilk günlerim olacaktı ondan mıdır acaba? Sabah sporu yapamadım. İşe bile gidemedim bugün.
Günaydın canim gecmis olsun😔
Günaydınlar sabah sağlık ocağına gittim sonuçlar yüksek rapor veremiyor kolestrol ldl trgliserid fırlamış gene.
Randevu buldu bana şehir hastanesine gititm biraz önce geldim raporu yazdı yarın eczaneden gidip alacağım durumlar bende böyle.
Günaydın ablacim gecmis olsun 😔

Gunaydin 💕💕💕

canım biliyorsun ben de yıllardır öyleyim. başlangıçların devamı gelmiyordu. ama buradaki enerji çok güzel. düzenli her gün girersen toparlanacağına inanıyorum.
ben de bir ara bıraktım. dedim ben yapamıyorum. herkes yapıyor ama ben yapamıyorum. bir süre öyle devam etti. sonra kafamı topladım ve vazgeçmeyeceğim dedim. sen de düzenli sohbete gel. masterfite katıl. başaracağına inanıyorum. 10 kilo bile ne kadar fark ediyor hem sağlık açısından hem görünüş açısından.
Yarindan itibaren daha düzenli gelmeye calisacam cnm

Masterite katilamam, degil 8 bin adim atmak bu ara dogru dürüst yuruyemiyorum bile cnm 😔
Hizli gelen hizli gider derdim eskiden ama bu ara bende hizli gelip yapisip kaliyor
Biliyosun bende eskiden kolayca verirdim, her sene meto daha da yavasliyor cnm
Son 2 senedir cok farketti bende
Sende yaş ilerlemeden halletmeye calis

Back
X