- 3 Haziran 2015
- 36.935
- 119.075
- 798
- 36
AnlamışımEvet minik bir genç kız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AnlamışımEvet minik bir genç kız![]()
Canim p.tesi yerine pazar adımlarını paylaşmış olabilir misin?
Cok sevindim. Sağlıkla yaşasın.Annem bugün test yaptı negatife dönmüş çok şükür.
90'lı yılların şarkısı muhteşemdi,dikkat et kendine hocam sen bizim moraldepomuzsunGenclik yıllarımın şarkısı
Hanımcim bugün çok halsizim enerji toplayayim bir güzel oynayacağım inşallah.![]()
Çok geçmiş olsun alerjik bir durumlarımı var acaba oda tetikler bunu,inşallah tahlil sonuçları iyiçıkar.Abla bir aydir burun akintisi oksuruk gecmedi. Surekli kasiniyolar kizariyorlar. O yuzden getirdik tahlil yaptırdım
Baslangicin hayirli olsun canim
Yaa ne degisik bir sistemmisİlaçı almaya gittim eczeneye alamadım 2.bir tahlil isteniyormuş trigliserid 192 çıktı yüksek bir sayıda zaten,2.tahlilinde 192 üzeri olması lazımmış ki ben o ilacı alabileyim ..1 hafta sonra bu sayı düşerse ne olacak ilaçıda alamıyorum ..
Hay ben bu sistemin içineee varyaaaönceden böyle değildi yüksek çıktımı ilaçı veriyorlardı..
Kafa atasım var kimeatsam şimdişu duruma bakarmısınız vatandaş zorda kalsın yeterki
Saçmalığa bakarmısın ya istenilen sonuç çıkmazsa ne olacak ilacı alamam bu durumda.Baslangicin hayirli olsun canim
Yarin takimlara girecek misin yesile mi ekleyelim spor yapabilecek misin
Yaa ne degisik bir sistemmis![]()
Yaa degerler normal olsa tamam ilac vermek istemiyorlar derimde yuksek diyorsun ablaSaçmalığa bakarmısın ya istenilen sonuç çıkmazsa ne olacak ilacı alamam bu durumda.
Sağlık ocağına yaptırsam yetişmeyecek çünkü.
Kontrol süreside 10 gün cuma günü bitmiş olması lazım hepsnin hafta sonu var bide.
Bu ilaç için 2 tahlil isteniyormuş artık durum bu şekilde,1 hafta arayla olması lazımmış tahlilin.Yaa degerler normal olsa tamam ilac vermek istemiyorlar derimde yuksek diyorsun abla![]()
Çok şükür canım gözünüz aydınAnnem bugün test yaptı negatife dönmüş çok şükür.
Menü 10 numaraMerhaba kızlar. Kızımla öğle uykusuna yattım, 45 dk kadar uyumuşum nasıl iyi geldi. Zaten birşey yapamadım bugün diye yemek işini erkenden bitirdim. 2-3 saat sonrada kendimi çok yormadan biraz egzersiz yaparım.
Sabah 10.30
2 yumurta ve 4 dilim sucukla omlet,
10 tane tuzsuz zeytin, 1 kk peynir,
Bol yeşillik ve 1 dilim ekmek.
Akşam 17.00
1 porsiyon kuzu eti,
1 kase salata.
Suyu 2 lt ye tamamlayacağım.60kiloyum
Zipzip-
Cordelia
Buyuk kızın alerjisi var. İki tür ilacida var ama sanirim yetersiz kaliyor. Bugun boşuna bekledik bazi tahliller çikmadiÇok geçmiş olsun alerjik bir durumlarımı var acaba oda tetikler bunu,inşallah tahlil sonuçları iyiçıkar.