• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

31 ocak menü
Sabah
3 yumurta 1 bardak süt

Öğlen 1 havuç az kuru meyve 1 muz

Akşam içim yumurta almadı malesef akşama kadar içimden içimden koktu o yüzden 1 kepçe sulu köfte

Gün boyu su ve yeşilçay
Adımlar Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Elhan Elhan cığım yumurta çok bulantı yaptı bana yarın yapamayacağım sanırım
Canim p.tesi yerine pazar adımlarını paylaşmış olabilir misin?

Zipzip- Zipzip- saat 3 te çektim dün 63.55 tim
Bugün biraz gitmiş niyetliyim

Eklentiler

• IMG_20220203_161304.webp
    IMG_20220203_161304.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 33
İlaçı almaya gittim eczeneye alamadım 2.bir tahlil isteniyormuş trigliserid 192 çıktı yüksek bir sayıda zaten,2.tahlilinde 192 üzeri olması lazımmış ki ben o ilacı alabileyim ..1 hafta sonra bu sayı düşerse ne olacak ilaçıda alamıyorum ..
Hay ben bu sistemin içineee varyaaaönceden böyle değildi yüksek çıktımı ilaçı veriyorlardı..
Kafa atasım var kimeatsam şimdişu duruma bakarmısınız vatandaş zorda kalsın yeterki

Zipzip- Zipzip- saat 3 te çektim dün 63.55 tim
Bugün biraz gitmiş niyetliyim
Baslangicin hayirli olsun canim
Yarin takimlara girecek misin yesile mi ekleyelim spor yapabilecek misin
İlaçı almaya gittim eczeneye alamadım 2.bir tahlil isteniyormuş trigliserid 192 çıktı yüksek bir sayıda zaten,2.tahlilinde 192 üzeri olması lazımmış ki ben o ilacı alabileyim ..1 hafta sonra bu sayı düşerse ne olacak ilaçıda alamıyorum ..
Hay ben bu sistemin içineee varyaaaönceden böyle değildi yüksek çıktımı ilaçı veriyorlardı..
Kafa atasım var kimeatsam şimdişu duruma bakarmısınız vatandaş zorda kalsın yeterki
Yaa ne degisik bir sistemmis :(

Baslangicin hayirli olsun canim
Yarin takimlara girecek misin yesile mi ekleyelim spor yapabilecek misin

Yaa ne degisik bir sistemmis :KK43:
Saçmalığa bakarmısın ya istenilen sonuç çıkmazsa ne olacak ilacı alamam bu durumda.
Sağlık ocağına yaptırsam yetişmeyecek çünkü.
Kontrol süreside 10 gün cuma günü bitmiş olması lazım hepsnin hafta sonu var bide.

Saçmalığa bakarmısın ya istenilen sonuç çıkmazsa ne olacak ilacı alamam bu durumda.
Sağlık ocağına yaptırsam yetişmeyecek çünkü.
Kontrol süreside 10 gün cuma günü bitmiş olması lazım hepsnin hafta sonu var bide.
Yaa degerler normal olsa tamam ilac vermek istemiyorlar derimde yuksek diyorsun abla :(

Merhaba kızlar. Kızımla öğle uykusuna yattım, 45 dk kadar uyumuşum nasıl iyi geldi. Zaten birşey yapamadım bugün diye yemek işini erkenden bitirdim. 2-3 saat sonrada kendimi çok yormadan biraz egzersiz yaparım.

Sabah 10.30
2 yumurta ve 4 dilim sucukla omlet,
10 tane tuzsuz zeytin, 1 kk peynir,
Bol yeşillik ve 1 dilim ekmek.

Akşam 17.00
1 porsiyon kuzu eti,
1 kase salata.

Suyu 2 lt ye tamamlayacağım. 60kiloyum 60kiloyum Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Merhaba kızlar. Kızımla öğle uykusuna yattım, 45 dk kadar uyumuşum nasıl iyi geldi. Zaten birşey yapamadım bugün diye yemek işini erkenden bitirdim. 2-3 saat sonrada kendimi çok yormadan biraz egzersiz yaparım.

Sabah 10.30
2 yumurta ve 4 dilim sucukla omlet,
10 tane tuzsuz zeytin, 1 kk peynir,
Bol yeşillik ve 1 dilim ekmek.

Akşam 17.00
1 porsiyon kuzu eti,
1 kase salata.

Suyu 2 lt ye tamamlayacağım. 60kiloyum 60kiloyum Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Menü 10 numara

Çok geçmiş olsun alerjik bir durumlarımı var acaba oda tetikler bunu,inşallah tahlil sonuçları iyiçıkar.
Buyuk kızın alerjisi var. İki tür ilacida var ama sanirim yetersiz kaliyor. Bugun boşuna bekledik bazi tahliller çikmadi 😔 basım catliyor eve geldim hemen yemek yaptim bulasik topladim halim kalmadi

Back
X