Çocuklugumun okul önünde satılan tatlısıAcaba nedir nedir? Ne yaptın kız?
Şambali ne diye baktım Google'a şimdi. Bunu da hiç yememişim ben nasıl şiskoyum yaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuklugumun okul önünde satılan tatlısıAcaba nedir nedir? Ne yaptın kız?
Şambali ne diye baktım Google'a şimdi. Bunu da hiç yememişim ben nasıl şiskoyum yaaa![]()
Pizza gözleme simit pastane poğaçası Nutella patatesli menemenhalsizim kuzum
pizza mı yiyeceksin?
Alakasi yok muhteşem bir lezzetTipi revaniye benziyor, tadı da mı öyleElhan ?
YapıcamAcaba nedir nedir? Ne yaptın kız?
Yarın pastaneye bakayım bi var mı öyle bişey merak ettimAlakasi yok muhteşem bir lezzet
Patatesli menemen nasıl kiPizza gözleme simit pastane poğaçası Nutella patatesli menemen![]()
Amaaaaan yine sağlıklı sağlıklı şeyler.... Neyse afiyet olsun kuzucumYapıcamBuzluktan ciğer indirdim. Fasulye ıslattım
Arnavut ciğeri piyaz yapıcam çok canım çekti haftaiçi
![]()
Antalyalılar çok seviyor piyazi . Tahin koyuyor musun sen deYapıcamBuzluktan ciğer indirdim. Fasulye ıslattım
Arnavut ciğeri piyaz yapıcam çok canım çekti haftaiçi
![]()
Patatesleri küp küp doğrayıp tavada pişiricem. Sonra biberler sonra domates ve yumurtaPatatesli menemen nasıl ki![]()
Ooo efsane olur, onu da mı yapsam yarınTipi revaniye benziyor, tadı da mı öyleElhan ?
Coşuyoruz yarın oleeeeeyyyOoo efsane olur, onu da mı yapsam yarın![]()
Eşim tahinli yemiyo, kendime yapıyorum bazen . Ben yumurtalı tahinli severimAntalyalılar çok seviyor piyazi . Tahin koyuyor musun sen de![]()
Tamam gidip dolaptan domates çıkarıyorum. Tuttum bunu kahvaltıyi bununla yapabilirim.Patatesleri küp küp doğrayıp tavada pişiricem. Sonra biberler sonra domates ve yumurta![]()
Coşuyoruz yarın oleeeeeyyy![]()
Yap kuzum canın ne çektiyse yap.Ooo efsane olur, onu da mı yapsam yarın![]()
Bal, pekmez gibi enerji veren gıdalar tuket tatlım. Pazartesi kilon kalsa bile sana yetişmem mümkün değil. Samimi söylüyorum bak.halsizim kuzum
pizza mı yiyeceksin?
iyi misin senPizza gözleme simit pastane poğaçası Nutella patatesli menemen![]()
Pastanede olmaz . Tarifi de çok kolay çünkü malzemesi az. Kendin yapabilirsin canım. Bir de bu sokak lezzeti.Yarın pastaneye bakayım bi var mı öyle bişey merak ettim
Teşekkürler kaptanımGecmis olsun canim hosgeldin yeniden
Afiyet olsun ablacim
Hoşbulduk canımHoŞgeldin dayday![]()
Yarın tekrar vereceğim canım. Bakalım inşallah negatife dönmüşümdür. Eşimin 12.gün negatifi gördücanım testte hala pozitif mi çıkıyorsun? çok uzun zaman oldu ama.
Gözüm döndüiyi misin sen![]()
Ben öyle becerikli değilim kuzum hiç yapamıyorumPastanede olmaz . Tarifi de çok kolay çünkü malzemesi az. Kendin yapabilirsin canım. Bir de bu sokak lezzeti.