• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bal, pekmez gibi enerji veren gıdalar tuket tatlım. Pazartesi kilon kalsa bile sana yetişmem mümkün değil. Samimi söylüyorum bak. :KK60:Bagisiklik ve moral çok önemli hastalığında. Yarına daha iyi olmanı diliyorum.
canım istemiyor tatlım fazla yiyemiyorum. bildiğim kadarıyla daha da eksildim. yarın tartıda belli olacak. karnım küçüldü çünkü hissediyorum. regl de var ama bilmiyorum artık.
yok zaten normal yiyorum. ağzımın tadı yok. ben sana şaka yapıyorum, takılıyorum :KK60:

iyileşirim inşallah artık 🙏

canım istemiyor tatlım fazla yiyemiyorum. bildiğim kadarıyla daha da eksildim. yarın tartıda belli olacak. karnım küçüldü çünkü hissediyorum. regl de var ama bilmiyorum artık.
yok zaten normal yiyorum. ağzımın tadı yok. ben sana şaka yapıyorum, takılıyorum :KK60:

iyileşirim inşallah artık 🙏
İnşallah yüzünü güldüren bir sonuç alırsın

Az önce duştan çıktım saçımı kuruturken içim boşalır gibi oldu. Yokluk hissetmeye başladım galiba :(

Yarın öğünümü biraz daha doyurucu yapacağım sabahı omlet falan hallederim de akşam Allah kerim. Anneme kıymalı kapuska yapalım dedim ablam karşı çıktı ev kokarmıs o gidince yapacakmışız :işsiz:

geçmiş olsun canım. aman eşinin odasını ayır. sakın sana bulaşmasın bebekle. valla çok zor.

Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah eşine ve kayınvalidene

Geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim.

Çok geçmiş olsun canım biz de seni öpüyoruz

Cook gecmis olsun canim Allah sifa versin 🙏🙏

Hafta sonu telefonla sayamaz misin canim adimlari
Çok teşekkür ederim canlarım ❤️❤️ umarım çocuklara ve bana bulaşmaz

Iyi geceler
3 şubat menü
Sabah 2.5 dilim ekmek 1 dilim peynir 2 dilim sucuk 1 çay kaşığı çikolata 1 tane zeytin

Öğlen 1 dilim kıymalı pide 1 dilim yaşpasta

Akşam yok

Öğlen elimde olmayan şartlardan dolayı bu şekilde yemem gerekti akşam boş geçerek en azından kaloriyi ayarladım

Inanılmaz hareketli bir gündü çok yorgunum

Kaptanım pazartesi ki kilomdayim ama netice de geçen cumaya bakarak vermiş oldum sabaha artık tartida tekrar görüşünüz

Şu an çok açım

Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia
Elhan Elhan

Bu arada masterfitte devam etmek istiyorum

♥️Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
💙MasterFit (Kilo +Adim yarisi)(menü yazmak zorunlu)
💚Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
💛Adim yarisi (menu yazmak istege bagli)

Kizlar yarin bildirimlerinizi en gec 13.00 a kadar bekliyorum
Bildirim ile birlikte hangi takimda yer almak istediginizi belirtmeyi unutmayin...

Cordelia Cordelia
Elhan Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
@Mefkurem
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@eceboce
@Busra 17
60kiloyum 60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28