• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben yine artidayim bugunden itibaren yine kesecegim meyve haric karbonhidrati bana hic yaramiyor. Sisiriyir beni. Diyetisyen listeleri e uyamiyirjm yine 🥺 en azindan karbonhidrati azaltip devam ederim

Bugunku kilom: 74,05 🥲🥲🥲

Zipzip- Zipzip- 60kiloyum 60kiloyum

Eklentiler

• E3B18FE4-07C9-4D4A-AA96-D60C36FDD366.webp
    E3B18FE4-07C9-4D4A-AA96-D60C36FDD366.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 29
Baskülü kontrol ettim. Caprazlama ayaklari yere basıyor mu diye bakacakmışız, basiyordudogru ölçer dedim. Ayaklarin basmasi icin fayans daha guvenilirmis, özellikle banyo fayansı (daha düz olurmus).

Neyse efenim
Pzt 56.4
Cuma 56.0
Fark -400 gr diyo 💃 zil takip oynamak istiyem 👏🏻💃💃

Zipzip- Zipzip- Beth18 Beth18

Ben yine artidayim bugunden itibaren yine kesecegim meyve haric karbonhidrati bana hic yaramiyor. Sisiriyir beni. Diyetisyen listeleri e uyamiyirjm yine 🥺 en azindan karbonhidrati azaltip devam ederim

Günaydın bende 66 ile başlamıştım tarçınlı kahve sayesinde epey gitti kilom tavsye ederim faydası oldu onun istersen linkide atarım buraya.

Baskülü kontrol ettim. Caprazlama ayaklari yere basıyor mu diye bakacakmışız, basiyordudogru ölçer dedim. Ayaklarin basmasi icin fayans daha guvenilirmis, özellikle banyo fayansı (daha düz olurmus).

Neyse efenim
Pzt 56.4
Cuma 56.0

Bazen farklı rakamlar veriyor nedense,banyoda deneyim bende

71 leri gormustun canim uzakkasma o rakamlardan
MasterFit e ekliyorum 🤗

Günaydın bende 66 ile başlamıştım tarçınlı kahve sayesinde epey gitti kilom tavsye ederim faydası oldu onun istersen linkide atarım buraya.
Gunaydin canim. At lutfen yaparim. Hergun 1 kahve iciyorum zaten.
Cok kotu oldu ya 2 haftada 1 ayda verdigimi aldim.

71 leri gormustun canim uzakkasma o rakamlardan
MasterFit e ekliyorum 🤗
Evet kaptancim lutfen. Haklisin. Cok kotu oldu bu aralar. Unlu gidalar sisiriyor beni farkibdayim bakalim bugunden itibaren sifir unlu gidayla gideyim insallah bu ywbi gelenletin bir kismi goder cumaya kadar.

Neyse efenim
Pzt 56.4
Cuma 56.0

Guzel eksi tebrik ederim canim 🤩🤩

Back
X