- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Kacamaklari azaltman lazim canimErimemis galiba artiyim yine. Bu son iki hafta kotu oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kacamaklari azaltman lazim canimErimemis galiba artiyim yine. Bu son iki hafta kotu oldu
Onun resmi yok canim. Bu yukardakini sayma lutfen.Canım resim atabilir misin?
Azda olsa ekSi gelince geçti stresimCanin sağ olsun canımDün az da olsa ben de eksideydim. Bu hafta tekrar ineriz inşallah. Kızlar sayesinde üzüntüm geçti . Sen de üzülme tamam mı...
Beklemiyordum bende süprizoldu banada limonda işe yaradı800 gram cok guzel ablacim![]()
Tatilimin son günü ben de uyumak isterdim 8de kalktım uyuyamıyorum11’de online ders var. Sence ben niye 8,5’da kalktım uyurum ne güzel
![]()
Önce ders yani online ders demi.Ders var 11’de anca yerler![]()
Günaydın bende 66 ile başlamıştım tarçınlı kahve sayesinde epey gitti kilom tavsye ederim faydası oldu onun istersen linkide atarım buraya.
Haklisin canim. Cok kotu oldu ya. 71i gormustum ne guzel. Ciktim yine 74eKacamaklari azaltman lazim canim
Bazen farklı rakamlar veriyor nedense,banyoda deneyim bende
71 leri gormustun canim uzakkasma o rakamlardan
73.5 gecen haftaHaklisin canim. Cok kotu oldu ya. 71i gormustum ne guzel. Ciktim yine 74e
Gecen haftayi tam hatirlayamadigim icin yazamadim. 73 kusyrdu ama emin olamadim. Kac kusurdu. Artiyim da orasi kesin![]()
Gunaydin canim. At lutfen yaparim. Hergun 1 kahve iciyorum zaten.Günaydın bende 66 ile başlamıştım tarçınlı kahve sayesinde epey gitti kilom tavsye ederim faydası oldu onun istersen linkide atarım buraya.
Evet kaptancim lutfen. Haklisin. Cok kotu oldu bu aralar. Unlu gidalar sisiriyor beni farkibdayim bakalim bugunden itibaren sifir unlu gidayla gideyim insallah bu ywbi gelenletin bir kismi goder cumaya kadar.71 leri gormustun canim uzakkasma o rakamlardan
MasterFit e ekliyorum![]()
Guzel eksi tebrik ederim canim
Günaydın kaptanim
Gunaydin canim
Dunku menunu de yazmayi unutma canimEvet kaptancim lutfen. Haklisin. Cok kotu oldu bu aralar. Unlu gidalar sisiriyor beni farkibdayim bakalim bugunden itibaren sifir unlu gidayla gideyim insallah bu ywbi gelenletin bir kismi goder cumaya kadar.