- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.165
- 798
Birazdan ben de düzenleyeceğim sağa doğru.nHaha abla ben hemen yaptım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birazdan ben de düzenleyeceğim sağa doğru.nHaha abla ben hemen yaptım :))
Saol canım şükür bugün daha iyiyim biraz Allah kimseye vermesin üç gün üç yıl gibi geldiHastalık kötü ama eksisi güzel. Çok çok geçmiş olsun canım![]()
Zipzipim ben bu hafta yesil diyorum kv, kp gelecek pek dikkat edemem belki
Gecmis olsun canim ya inşallah bir an once iyileşirsinCok hastayımyediklerimi yazsam topa tutarsın beni akşam çok az Cih köfte ucundan cips hiç birşey geçmiyor boğazımdan
![]()
Afiyet olsun canim gormeden yazmistimYesil demistim ama ekle tamam kaptanim ne kadar dikkat etsem kardir
Menu
Sabah
2 yumurta
1 kk peynir
Ogle ve aksam
6yk kabak ve 1 kase yogurt
![]()
Çok geçmiş olsun iyisin demi şimdi.Tebrik Ederim canım
bende hastalıkla zayıfliyorum
57 çıkmıştım saolsun hastalık 55.80 düşürdü![]()
Tartıldın mı kuzumBirazdan ben de düzenleyeceğim sağa doğru.n
Aminnn Allah bütün hastalara şifa versinSaol canım şükür bugün daha iyiyim biraz Allah kimseye vermesin üç gün üç yıl gibi geldi
Afiyet olsun ablacim❤Dünkü menüm 3 şubat
Sabah geç kalhvaltı oldu 1 tne yuvarlak minik ekmek bol maydonoz biraz peynir çay.
14:00. 1muz.
17:00.2 köfte 2 dolma 2 kaşık yoğurt
1800 ml su.
Spor yok adım 13 küsürdü..
Gecmis olsun canimHastane işlerim var kızlar.Dönüşte görüşürüz![]()
Yediklerimi bir kaç gün idare ederseniz aslında katılmak istiyorum amaGecmis olsun canim ya inşallah bir an once iyileşirsin
Afiyet olsun canim gormeden yazmistim
Ekledim mastefite dikkat et emeklerin bosa gitmesin artik![]()
Saol canım şükür biraz daha iyiyim .Çok geçmiş olsun iyisin demi şimdi.
Adim atmak zorlamazsa canim katil ama sağlığın daha onemliYediklerimi bir kaç gün idare ederseniz aslında katılmak istiyorum ama![]()
Biz yediklerini idare ederiz canım, bizim için sorun yok ki. Tartı idare edermi sorun tartı.Yediklerimi bir kaç gün idare ederseniz aslında katılmak istiyorum ama![]()
Bugün sanki bir tık daha iyi gibi canım. Halsizlik sürüyor ama.Canım nasıl oldun
Adım zorlamaz diye düşünüyorum zaten bugün yok sanırım yarın daha iyi olurum diye tahmin ediyorumAdim atmak zorlamazsa canim katil ama sağlığın daha onemli![]()
Çok geçmiş olsun. Ben de hastayım diye saçma sapan şeyler yedim normal yemeklerin tadını alamadım canım istemedi. Anlıyorum seni bebeğim.Cok hastayımyediklerimi yazsam topa tutarsın beni akşam çok az Cih köfte ucundan cips hiç birşey geçmiyor boğazımdan
![]()
Noi tartilmadim.Tartıldın mı kuzum
Aminnn Allah bütün hastalara şifa versin
Yok kız zati kilo veriyorum yediklerimle yediklerimle ilk defa kilo verdim ekmek yiyerekBiz yediklerini idare ederiz canım, bizim için sorun yok ki. Tartı idare edermi sorun tartı.![]()
O da bugün geçer inşallah kuzumBugün sanki bir tık daha iyi gibi canım. Halsizlik sürüyor ama.
Tamam canim o zaman tartini bekliyorumAdım zorlamaz diye düşünüyorum zaten bugün yok sanırım yarın daha iyi olurum diye tahmin ediyorum