O yiyeceği kadarını yiyor ama kilo almıyor babasına çekmişhazır seviyorsun sen anladımçocuğa yap bari. bak çok zayıf diyorsun. yazık çocuğa
![]()
Zor gelmekten öte sevmiyorumZor geliyyy demielhan kadar hamarat olamadık gitti
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yiyeceği kadarını yiyor ama kilo almıyor babasına çekmişhazır seviyorsun sen anladımçocuğa yap bari. bak çok zayıf diyorsun. yazık çocuğa
![]()
Zor gelmekten öte sevmiyorumZor geliyyy demielhan kadar hamarat olamadık gitti
![]()
Afiyet olsun canim ❤Perşembe menüsü
Sabah
portakal
Haslama yumurta, 1 dilim ekmek, peynir, bitki çayı.
Ara
elma ve kacamaklar (3 aylarin gelmesini kutlama sebebiyle)
Aksam
2 lokma ekmek, pırasa, maden suyu.
Bol su
Az egzersiz.
@limonlutarcinlikek
Yesildeydin bir zararin olmadiEki Görüntüle 3000703
Kızlar geçen hafta kaçtı hatırlamıyorum
Üstüne biraz artım daha var
Önümüzdeki hafta da yoğun geçebilir, ondan sonra artık kendime zaman ayırabilirim.
Takıma zarar verdiysem özür dilerim
Sarı takıma geceyim yada 1 hafta izinli olsam iyi olur
Hayırlı cumalar kandilinde mubarek olsun ablacim❤Bu arada hayırlı cumalar
Geçmiş kandiliniz mübarek olsun
Tamam canim adim atacaksan aslinda masterfite ekleyelimHayırlı cumalar
Eki Görüntüle 3000717
Yeşil takımda olmak istiyorum kaptanım menü ve adım yarısında varımZipzip-
Tamam kaptanim ekliyorum
Az oncekiler neydi canimŞimdi kahvaltımı yicemmmm![]()
Kuzum ben bugün bir şey yemedim ki. Buzluktan indirdiklerimi isittim şimdi onları yiyorumAz oncekiler neydi canim
Afiyet olsun![]()
sahur etkilemiştir tabi canım. oruç tutarken sahurda tartılıyoruz bilgin olsun.Kızlar çok az vermişim sahur yaptığım içinmi acaba mavi takım
Gecen hafta 77.5 tun canim gayet guzel bir rakam tebrik ederimKızlar çok az vermişim sahur yaptığım içinmi acaba mavi takım
Geçen hafta kactin hatırlayamadim
Sagol canim onemli değil ne demek, herkes hasta ki bu aralar zatebgeçmiş olsun canım
yazdım mı hatırlamıyorum bi an içimden dedim ay valla kafayı yedim hastalıktan ben de
Aaa yemedin mi ben yedin sandim onlariKuzum ben bugün bir şey yemedim ki. Buzluktan indirdiklerimi isittim şimdi onları yiyorum
Evet Kaptanım devam edecegim inşallahSabit olman guzel abla moral bozmak yok
Kac haftadır guzel kilo verdin❤❤
Eksin guzel tebrik ederim canim❤
MasterFit e devam edecek misin
11 yıldır evliyim hiç alışamadım yemek yapmaya. Beni deşarj etmiyor tam tersi geriyor ne yazık ki
Oruç tutarken geçen sene 3-4 gibi tartıliyorduk takimlarda canimsahur etkilemiştir tabi canım. oruç tutarken sahurda tartılıyoruz bilgin olsun.
Bana da annem incir verdi bebiş yiyor diye içten içe sevindimhe yaa ben de hiç yapmam
sen de bayadır evliymişsin ben seni bekar sanıyodum kız aaaa ben şok
yemekleri eşim yapıyor, ben toplasan 10 kere falan yemek yapmışımdır, 3 yıldır evliyim.
bir ara kızartma yapıyordum yaa yeminle 8 aydır kızartma yemiyorum off canım çekti pis
aa dün ben incir aldım iyi geliyormuş öksürüğe ve inanılmaz incir aşerdim
hamilelikte bile bir şeye aşermemiştim ben yaa
42 tl tuttu 12 adet incir2 tane yedim 7 telee eşim içine ceviz koyup verdi cevizi de ikiye bölmüş
![]()
pintilikte son nokta.
son olarak doğalgazımız 673 tele gelmiş![]()
Bekliyim bari hazir buradayken5 dakikaya sonuclari acikliyorum kizlar
Yemek yapan koca nasıl bir şey biraz anlatsana :)))) benimki sadece pazar kahvaltisi hazırlar. Hahahaha ben bekarlığa veda edeli baya oldu kız hahahahahe yaa ben de hiç yapmam
sen de bayadır evliymişsin ben seni bekar sanıyodum kız aaaa ben şok
yemekleri eşim yapıyor, ben toplasan 10 kere falan yemek yapmışımdır, 3 yıldır evliyim.
bir ara kızartma yapıyordum yaa yeminle 8 aydır kızartma yemiyorum off canım çekti pis
aa dün ben incir aldım iyi geliyormuş öksürüğe ve inanılmaz incir aşerdim
hamilelikte bile bir şeye aşermemiştim ben yaa
42 tl tuttu 12 adet incir2 tane yedim 7 telee eşim içine ceviz koyup verdi cevizi de ikiye bölmüş
![]()
pintilikte son nokta.
son olarak doğalgazımız 673 tele gelmiş![]()
Kaptanım ben 65.2 diye hatırlıyorum emin değilimGecen hafta 77.5 tun canim gayet guzel bir rakam tebrik ederim
Sahurda yapsan 2 3 gibi tartiliyiruz
Masterfite ekliyorum takimin gun icinde belli olur canim
Geçen hafta kactin hatırlayamadim