- 30 Kasım 2014
- 29.814
- 131.744
- 798
aslında yemek yapmak güzel bir etkinlik. deşarj oluyorsun. tavsiye ederim.Evet arada metabolizma sasirtilmali diye düşünüyorum
Yani evet merak da yok bende. Hiç sevmiyorum yemek yapmayı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında yemek yapmak güzel bir etkinlik. deşarj oluyorsun. tavsiye ederim.Evet arada metabolizma sasirtilmali diye düşünüyorum
Yani evet merak da yok bende. Hiç sevmiyorum yemek yapmayı
Canım ben hayatımda poğaça bile yapmadım. 36 olacağım yakında. Hiç hamur açmadım düşün yani
11 yıldır evliyim hiç alışamadım yemek yapmaya. Beni deşarj etmiyor tam tersi geriyor ne yazık kiaslında yemek yapmak güzel bir etkinlik. deşarj oluyorsun. tavsiye ederim.
hazır seviyorsun sen anladım11 yıldır evliyim hiç alışamadım yemek yapmaya. Beni deşarj etmiyor tam tersi geriyor ne yazık ki
11+ 5 günlük canımNe kadarlık hamilesin
Zor geliyyy demi11 yıldır evliyim hiç alışamadım yemek yapmaya. Beni deşarj etmiyor tam tersi geriyor ne yazık ki
82.5 diyordu ablaSağlıklı olalımda uzun yaşayalım 80 yaşın üzerinde çıktın demi
Ben yemek yapıp yemeyi sevmiyorum canım. Yedirmeyi çok severim. İçli köfte yapıp bir tane dahi yemedigim olmuştur. Yemek yapmak Fulyanin dediği gibi bana terapi. Zevk alıyorum. Yapmayı sevmeyenleri de anlıyorum. Annem evden gitse de yemek yapsam derdim. İçten gelen bir şey bu. Ben de oklavayla yufka açmayı bilmem bazlama kadar yapabilirim hamarat sayılmam yani bildiğin gibi değil. Heves var sadece.Zor geliyyy demielhan kadar hamarat olamadık gitti
![]()
Canım Allah kolaylık versin. Sağlık olmayınca temizlik işkence. Az az yap olur mu dinlenerek.Herkese günaydın kızlar.hayirli cumalarzayiflayanlari tebrik ederim
bizim WC bu hafta yine bozuldu ve şu anda kırıyorlar.diger WC de bozulmak üzere.banyo maffoldu.agrilarim arttı.beni bir dünya iş bekliyordu birde inşaat pisliği çıktı.hayat çok güzel
![]()
Gunaydin ablacim❤Gunaydinnnn mutlu günler herkese
Emek verip kilo verenleri ve sabit kalanlari tebrik ederim
Arti gelenleride kınıyorum
Zipzip-
Ben geçen hafta verdigimi almişim cnm. +2 yim. Yani başa döndüm
Bundan sonra hep eksi olur inşallah
Yeşil takimdayim
Ben 2068te bay bay. Beni gömeceksin![]()
Yaa niye cok yasiyorum ben 89 lu degilmisin canimBende 2067 diyo valla inanmadimAllah bilir ne zaman ölecegim
Hep burada kal tatlımAynen inşallah burda olmaktan çok mutluyum
Ben 89 luyum bu kadar çıktıGunaydin ablacim❤
Burdan uzaklasma o artilar haftaya eksiye dönüşür
Yesile ekledim
Yaa niye cok yasiyorum ben 89 lu degilmisin canim![]()
Yalniz degilmisimCanım ben hayatımda poğaça bile yapmadım. 36 olacağım yakında. Hiç hamur açmadım düşün yani
Bana 2072 dedi iste :))Ben 89 luyum bu kadar çıktıaman inanmiyom öle şeylere
![]()
Valla bilmiyom zoe oluyo bide eşimeki durum yaptıgım yemekleri yemiyor degişik yemek yapmayı çok seviyom ablaBen yemek yapıp yemeyi sevmiyorum canım. Yedirmeyi çok severim. İçli köfte yapıp bir tane dahi yemedigim olmuştur. Yemek yapmak Fulyanin dediği gibi bana terapi. Zevk alıyorum. Yapmayı sevmeyenleri de anlıyorum. Annem evden gitse de yemek yapsam derdim. İçten gelen bir şey bu. Ben de oklavayla yufka açmayı bilmem bazlama kadar yapabilirim hamarat sayılmam yani bildiğin gibi değil. Heves var sadece.![]()