- 3 Ocak 2020
- 5.976
- 33.163
- 548
Aslinda diyetten önce saglikli beslenmeye odaklansan canim yine kilo verirsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda diyetten önce saglikli beslenmeye odaklansan canim yine kilo verirsin![]()
Benim 11074Adım bendede şu anda 6532 oldu
Sağlıkla yiyin canım.Sağol hocam en sevdiğimdir kendiside az yiyecem zaten o konuda güvenin bana eşim için aldım kahvaltıda seviyor bunu![]()
Bugün ödül yapabilirsin hak ettin canım. Talan etme amaCocuklarin abur cubur dolabina dalmak istiyorum![]()
Uzun zamandır sabah menemen yapmıyordum canım.Nasıl oluyor tarif istesem senden menü değişikliği olur en azından.
Evet kuzucum ben de öyle yapıyorum. Ben kurumaya yakın kırıyorum yumurtaları. Sadece adı menemen oluyorUzun zamandır sabah menemen yapmıyordum canım.
Küp küp patatesleri az bir zeytinyağında kavururken üzerine acı yeşil biber doğradım. Kışlık domatesleri ekledim. Biraz yumuşayıp suyunu çekince üç yumurta kırdım. Biraz pul biber ve karabiber tamamdır.@fesang doğru anlamış miyim canım.
![]()
Tekrardan eline sağlıkUzun zamandır sabah menemen yapmıyordum canım.
Küp küp patatesleri az bir zeytinyağında kavururken üzerine acı yeşil biber doğradım. Kışlık domatesleri ekledim. Biraz yumuşayıp suyunu çekince üç yumurta kırdım. Biraz pul biber ve karabiber tamamdır.@fesang doğru anlamış miyim canım.
![]()
Maşallah çok iyiBenim 11074❤
Sağol hocam teşekkrlerSağlıkla yiyin canım.![]()
Gayet güzel ve sağlıklı yani ellerine sağlık olsun denerim bunu kendimeUzun zamandır sabah menemen yapmıyordum canım.
![]()
Iyi aksamlar ablacim iyi hafta sonlari ❤❤❤❤İyi akşamlar hepinize iyi hafta sonları olsun görüşmek üzere söz valla börektan çok az yiyecem![]()
Kafami sokup cikardim, açken sen sen değilsin dedimBugün ödül yapabilirsin hak ettin canım. Talan etme ama![]()
Nohut pilav yaptım misssss kokuyor ama yemeyeceğim bugün fazlasıyla kalori aldım.Kafami sokup cikardim, açken sen sen değilsin dedimuslu bir kiz olup yemegimi yiyorum
Tamam canım zaten gün içinde 5bindn fazla adım atıyor umAllah kabul etsin canim ctesi, pzar,ptesi,sali,carsamba adim 8000 zorunlu
Sağol ablamCanım Allah kolaylık versin. Sağlık olmayınca temizlik işkence. Az az yap olur mu dinlenerek.
Afiyet olsun canim ❤4 şubat menüsü
Sabah 10.30
2 yumurta, peynirli ve tavada
2 dana füme
Nescafe
13 30
Turk kahvesi, serpme kuruyemiş
16.00
1 buyuk bardak kefir uzerine tarcin 4 5 kuru üzüm
18.30
1.5 kepçe şehriye çorbası
Yogurt