- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.165
- 798
Çok güzel gözüküyor.Bunu yapmaya karar verdim nasıl sizce

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel gözüküyor.Bunu yapmaya karar verdim nasıl sizce
Tamamdır.temizlik yapamam her yerim ağrıyorGec kaldik biz ben uykuya kosacagim. Cikarken isiklari kapat fatura cok gelmesin![]()
Geç kaldın geç kağıdı al müdüriyetten.Tamamdır.temizlik yapamam her yerim ağrıyor![]()
Selam canım. Igm nedir?Selam. Gelemedim bende bugün.
Cocuklarin igm degerleri biraz yuksek cikmis netten bakinca antikor testi yaziyor covit mi gecirdik acaba o çok hastalandigimizda.Korona olan herkesin belirtileriyle bizim belirtiler aynıydı, bebek negatif cikmisti ama
Kardan adam zombi adam gibi. Çok tatlı.Sabah 11.30 1yumurta 1 dilim ekmek üzeri çemen 1 çeri domates
1.çeyrek sucuk ekmek
19.1 kase şehriyeli tavuk çorbası
2lt şu
Cordelia
Zipzip- @60kiloyum
Ne şikesi?Yalnız şike var kabul etmiyorum
İkizler ben
Korkma aşkım ben kabul etmedim
Az önce bi video denk geldi ama izlemedim. Başlığı “akşam açlığı ciddi kilo verdirir” gibi bişeydiZaten akşamları en hareketsiz saatimizde yediklerimiz en çok bize kalan.
Kötüüüü görümcek.Görümcem geldi ben seviyorum diye irmik helvası yapıyor yemem dedim yine de yapıyor![]()
Resim attın mı canım?4 Şubat menüsü
Kahvalti 10.00
2 yumruta tavada
2 parça peynir 5 siyah zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 12.00
1 büyük Türk kahvesi
4 kare %80 bitter çikolata
Yanında 5 bebe bisküvisi ( cuma kaçamağı)
2 pankek arasına bir çay kaşığı Nutella
Öğle yoktabi arada bu kadar yersem olmaz öğle yemeği
Akşam 18.00
2yk barbunya yemeği
2 parça tavuk
Akşam misafirliğe gitmiştik bir avuç patlamış mısır yedim
Su 3lt
Adım 8000
Zipzip-
@60kiloyum
Iştahım çok açık, belki gaza gelirimİyi Akşamlar![]()
Rakipler belirlendi. Mümkün olduğunca rakip takımdan ve yakın kilolar yapmaya çalıştım. Herkese başarılar Dilerim.
Rakibini yenen takımına bu hafta galibiyeti getirir.![]()
![]()
En az yiyen kazansın.![]()
![]()
Not. Aynı çiçek ismi taşıyanlar rakiptir. Kilo veya başka bir hata varsa danışmaya müracat etmeniz rica olunur.
Rakipler MasterFit Yarışması 19 Etap 04.02.2022 Cuma Açelya gezegenfeza
Yeşil 76,70Açelya @Busra 17 Yeşil 68,70Fesleğen @Emma3 Yeşil 56,00Fesleğen @MaYa_MiLa Yeşil 56,50gelincik @Nefesimmmsin Kırmızı 65,00gelincik @EppekArasi Mavi 74,25Gül @Elhan Kırmızı 65,80Gül @pastel34 Mavi 65,60Sardunya K KarlarKralicesi Mavi 66,20Sardunya Cordelia
Kırmızı 68,10karanfil @DombiliKus Kırmızı 85,30karanfil @60kiloyum Mavi Kaptan 82,30lale Kahve __Kokusu
Kırmızı 55,80Lale @Lavinia_84 Mavi 63,35menekşe YaparsinMinii
Kırmızı 86,10menekşe @dolunaydagel Mavi 81,00Nergis @Aomine Daiki Kırmızı 60,90Nergis @HanimKelesimiGetir Yeşil 60,30orkide @DeryaOnDiet Kırmızı 74,05orkide @sengulll Mavi 76,20Papatya @Kinoalihatun Kırmızı 77,55Papatya @limonlutarcinlikek Yeşil 62,00Sümbül sara_28
Mavi 101,80Sümbül @Mefkurem Yeşil 109,50Zambak fesang
Kırmızı Kaptan 60,00Zambak @ugurbocuuu Mavi 59,70
Allah razı Olsun kuzum
Canım Büsra aktif. Azcik gel saç saça bir kavga edin. İştah falan kalmaz.Iştahım çok açık, belki gaza gelirim
Günaydın mutlu pazarlar![]()
Pazar diye az uyumusum 8 de uyandım![]()
Günaydin mutlu pazarlar.Günaydın kızlar hepimize mutlu pazarlar olsun
Gunaydin kaptanim❤Günaydın canım kaptanım.
Ben de uyandım. 3 de uyudum. Karnım aç. Yemek yiyip uyuyayım.
![]()