Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Harika olmuş. Güle güle kullan kaptanım. 🤩😘🧿 Bu saç ne kadara mal oldu? Fiyat alalım. 🙈

Afiyet olsun kaptanim♥️

Cok guzel görünüyor güle güle kullan canım ♥️♥️

güle gule kullan arkadaşım ✨⭐
Teşekkürler canlarım cordişim 700 tuttu toplamda ne yazık ki
Yaa seninki şahane gözüküyor. Benimki böyle sarı sarı olmadı beyaz yanık gibi oldu. Ama yine deneyeceğim çünkü bir şeylerle karıştırınca gayet yenilebilir oldu

Bekunis sakin alışkanlık haline getirme çok tehlikeli
Geçen yıl gece karin ağrısıyla uyandım ve tuvalet lavabosunun oraya bayılmışım gözümü paspasin üstünde açtım çok şiddetli karın ağrısı yapmisti bende
Yarın ben de sadece artı gelmemeyi diliyorum
Özel günümdeyim iştahım açık kilo vermeye değil korumaya yönelik beslendim canım çok fazla tatlı türü istiyor şu an ne yesem diye düşünüyorum karnım tok
Canım her zaman almıyorum ama 4 ya da 5 gün oldu bugün. Pazartesi tartisi olmasa belki biraz daha beklerdim. Stres yaptım yine kesinlikle çıkamıyorum. Bak hap aldım hala tık yok.

İnşallah artı gelmezsin canım sana da çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın

Yaa seninki şahane gözüküyor. Benimki böyle sarı sarı olmadı beyaz yanık gibi oldu. Ama yine deneyeceğim çünkü bir şeylerle karıştırınca gayet yenilebilir oldu
Canım zerdeçal, bir kaşık zeytinyağı, kekik, az bir pulbiber, tuzlu sosa attım kerevizleri sonra yağlı kağıda koyup fırına verdim. Sen güzel olmadı deyince su eklemedim. Kendi suyuyla pişti. Mutlaka tekrar yap nefis oluyor.

çok güzel yakışmış canımm .Allah bereketini koysun napcan ne yazık ki deme .. .. kendine bir güzellik yapmışsın 😘😘✨

Canım zerdeçal, bir kaşık zeytinyağı, kekik, az bir pulbiber, tuzlu sosa attım kerevizleri sonra yağlı kağıda koyup fırına verdim. Sen güzel olmadı deyince su eklemedim. Kendi suyuyla pişti. Mutlaka tekrar yap nefis oluyor.
Canım ben de zeytinyağı kekik tuz pul biber koydum. Su ekledim azcik. Ben kuafordeyken misafirlerim birazını yemiş çok yağ çekmiş dediler sende de oldu mu? Eline sağlık bu arada tekrardan

ya tabiki .. firindamı abla kereviz nasıl yaptiniz
Üç küçük kerevizi patates gibi dilimliyoruz.
Bir kaşık zeytinyağı, bir çay kaşığı zerdeçal, bir çay kaşığı kekik , bir çay kaşığı pulbiber, tuz bunları kerevize buluyoruz. Sonra yağlı kağıda döküp 200 derece fırına veriyoruz.
Yumuşayınca çıkarıyorum. Saat tutmadım. Ortasında et var. Normal tarifte kıyma vardı ben kuzu kuşbaşı ile yaptım.
Etler yumusayinca soğan, biberle kavurdum. Bir domates ekledim.

Üç küçük kerevizi patates gibi dilimliyoruz.
Bir kaşık zeytinyağı, bir çay kaşığı zerdeçal, bir çay kaşığı kekik , bir çay kaşığı pulbiber, tuz bunları kerevize buluyoruz. Sonra yağlı kağıda döküp 200 derece fırına veriyoruz.
Yumuşayınca çıkarıyorum. Saat tutmadım. Ortasında et var. Normal tarifte kıyma vardı ben kuzu kuşbaşı ile yaptım.
Etler yumusayinca soğan, biberle kavurdum. Bir domates ekledim.
Ellerine sağlık mis gibi yapmışsın

Yarın için kendimden korkuyorum. Yemeklerde sıkıntı yok kaçamak yapmadım ama WC sikintisi ve hareketsizlik canımı sıkıyor. Sürekli misafir geldiği için gönlümce yürüyemedim
Moralini bozma canim yaa oldugu kadar artida gelsen moral bozmak yok cumaya eksiye düşersin 🤗🤗

Back
X