Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menü :KK43:

Sabah 11.45

1 wasa 5 parça peynir
1 tabak menemen
1 pastırma 1 parça kereviz

Akşam 16.30

Bir kase içine her şeyden biraz
Kısır, menemen, peynir, kereviz parçası, turşu.

Zipzip- Zipzip- 60kiloyum 60kiloyum ugurbocuuu ugurbocuuu
menün gayet iyi bence. afiyet olsun canım.
Bugün bekunis içtim kabızlık var birkaç gündür. Yarın tartıda 60 altı göreyim aminnnnn. Derdim kazanmak değil psikolojik olarak 6lardan kurtulmak istiyorum artık :KK43:
tatlım görürsün. o kabızlık az yediğinde de oluyor. bağırsakta ittirecek atık olmuyor. normal yani. kaç gündür çok az yedin.
Aslında filtresiz çektim ama herhalde ışıktan filtreli gibi duruyor. Beğendim ben umarım kötüleşmez Cordelia Cordelia 60kiloyum 60kiloyum
çok güzel olmuş bence. güle güle kullan canım. bi fotoda da güleydin :deli:

Yarın için kendimden korkuyorum. Yemeklerde sıkıntı yok kaçamak yapmadım ama WC sikintisi ve hareketsizlik canımı sıkıyor. Sürekli misafir geldiği için gönlümce yürüyemedim
stres yapma kuzum. geçen hafta 3,5 kilo verdin az mı. aşırı verilen kilo hızla alınır. menülerin gayet güzel. dediğim gibi o wc sorunu az yediğinden de oluyor.

menün gayet iyi bence. afiyet olsun canım.

tatlım görürsün. o kabızlık az yediğinde de oluyor. bağırsakta ittirecek atık olmuyor. normal yani. kaç gündür çok az yedin.

çok güzel olmuş bence. güle güle kullan canım. bi fotoda da güleydin :deli:

stres yapma kuzum. geçen hafta 3,5 kilo verdin az mı. aşırı verilen kilo hızla alınır. menülerin gayet güzel. dediğim gibi o wc sorunu az yediğinden de oluyor.
Canim benim iyi ki varsın. Rahatlattın beni ❤️❤️❤️ dediğin gibi az yemekten de olabilir, neyse yarın ola hayrola. Sonuç ne çıkarsa çıksın uzulmeyecegim elimden geleni yaptım.

Sen nasıl oldun?

Canim benim iyi ki varsın. Rahatlattın beni ❤️❤️❤️ dediğin gibi az yemekten de olabilir, neyse yarın ola hayrola. Sonuç ne çıkarsa çıksın uzulmeyecegim elimden geleni yaptım.

Sen nasıl oldun?
:KK60:
evet elimizden geleni yaptık. yarın ne çıkarsa artık 🙏🙏🙏

halsizlik sürüyor canım. bir de her iki bacağımın da yan tarafı ağrıyor. 2-3 gündür de o var. anlamadım.

:KK60:
evet elimizden geleni yaptık. yarın ne çıkarsa artık 🙏🙏🙏

halsizlik sürüyor canım. bir de her iki bacağımın da yan tarafı ağrıyor. 2-3 gündür de o var. anlamadım.
Canım covid bel bacak ağrısı da yapıyor. Bugün son olsun inşallah hastalık çok sıkıntı. Odadan yarın mi çıkacaksın

Canım covid bel bacak ağrısı da yapıyor. Bugün son olsun inşallah hastalık çok sıkıntı. Odadan yarın mi çıkacaksın
valla yarın çıkacaktım ama sabahtan çıkarttılar 🤭🤭🤭iyi dedim ben de. zaten bulaştı. çift maskeyle oturdum. odamda temizlik yaptık. yastık, çarşaf, yorgan kılıfı falan değiştirdik. süpürdük, havalandırdık vs.

Tamamdır canım. Ya eşim evdeyken o kağıtla yakalanicam diye çok korkuyorum çünkü burayı bilmiyor. "Ne la bu fesang falan" diyebilir😂😂😂
Adımlar bitti kaptanim. Leslie ve videomuz kaldı. :KK54:Bol su içmeye devam.
Harikasinnnn
valla yarın çıkacaktım ama sabahtan çıkarttılar 🤭🤭🤭iyi dedim ben de. zaten bulaştı. çift maskeyle oturdum. odamda temizlik yaptık. yastık, çarşaf, yorgan kılıfı falan değiştirdik. süpürdük, havalandırdık vs.
Oh misss temiz temiz otur kuzumm
06 Şubat 2022

sabah yok

öğlen 13.45
1,5 kk peynir
1 salatalık

1/4 simit

akşam 18.45
balık
brokoli avokado salatası
1/2 dilim ekşimaya ekmek

yatana kadar 1,5 lt su Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia fesang fesang Hallederiz Hallederiz
Afiyet olsun maviş kaptanım 😘
Kaptanım 6 da yemek yemeyi bıraktım.Adım tamam ,kalça videosunu da yapayım menümü yazacağım.tek sıkıntım kabızlık😞

Tamamdır canım❤
Süpersin canım. O sorun ne yazık ki bende de var ilaç aldım ona rağmen bir şey olmadı

Zipzip- Zipzip- 60kiloyum 60kiloyum kızlar ne dersiniz yarın kağıda nick tarih yerine başka bişey yazabilir miyim eşimin anlamaması için. Sizin belirleyeceğiniz bir şey mesela? Saçma mı olur?
Benim icin kagida birsey yazmana gerek yok
60kiloyum 60kiloyum da tamam derse sadece fotograf cekebilirsin canim

Back
X