- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.842
- 898
- 35
Gunaydin canim eksin cok guzel tebrik ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canim eksin cok guzel tebrik ederim
Anladim canimBazen farklılık istiyor insan tabi ki. Bi de haftasonu olunca eşimin istediğini yaptım![]()
Günaydın kuzum sağol dün görümce o rakamı çocuklar gibi sevnmiştimGunaydin ablacim
5li rakamlara hosgeldin
Gunaydin canim
Afiyet olsun ablacim
Gunaydin ablacimnasil oldun
Kesinlikle kaptanımTartilmak icin erken zaten yaa :))
Günaydın kaptanimGünaydın kızlar. Gece doğru düzgün uyuyamadım sabahin köründe kalkıp fotoyu attım zipzipa. Hakkımızda hayırlısı. Okuldayım şimdi![]()
O kadar çabaya az kuzum ya ..Aaa daha ne olacak abla eksiyle baslamissin haftaya tebrik ederim![]()
Yeni dönem hayırlı olsun canımGünaydın kızlar. Gece doğru düzgün uyuyamadım sabahin köründe kalkıp fotoyu attım zipzipa. Hakkımızda hayırlısı. Okuldayım şimdi![]()
Şu an korumada ben uğraşsam da o koruyor tatlım.Bence bir müddet koruma yoluna gitsen
Çünkü beslenmeyi azalttikca beyin metabolizmaya az harca emri verirmiş buna benzer birşey okudum biraz yemeyi arttırıp öyle devam etsen
Haklisin sıkılmakta ablacimO kadar çabaya az kuzum ya ..
Sıkıldım artık
Teşekkür ederim sağ ol bitanem![]()
İnşallah güzel sorunsuz bir dönem geçiririz ElhanımYeni dönem hayırlı olsun canım![]()
Sağlıkla başlayalım öyle devam etsin. 18 haftamiz var güzel geçer inşallah.İnşallah güzel sorunsuz bir dönem geçiririz Elhanım![]()
İnşallah bitanemmmmSağlıkla başlayalım öyle devam etsin. 18 haftamiz var güzel geçer inşallah.![]()
Yok pes etmem. Yarış heyecanim bitti sadece.Haklisin sıkılmakta ablacim
Ama pes etme cok guzel ilerliyorsun sana az geliyor ama 5 kilo az degil ki
Neden abla ya beni senin gazi etkiliyor, pozitif yondeYok pes etmem. Yarış heyecanim bitti sadece.![]()
Bu ara bende ayni moddayimBenim uykum kaçtı kızlargece kuşu olmayan gece kuşu dayday burda... offf benim bir deşarj olmam lazım.
Yoksa kendimi harap edeceğim
![]()
Cok gecmis olsun canim
Gunaydin kaptanimGünaydın kızlar![]()
Metro gibi ben iniyorum sen biniyorsun