Sen sağlığına kavus.sonra ben sana soylerimNe kürü merak ettim canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen sağlığına kavus.sonra ben sana soylerimNe kürü merak ettim canım![]()
Süper7 Şubat 2022 p tesi bildirim
Cuma 68,1
P tesi bugün 66.8
1,3 kg eksi.
@fesang @KarlarKralicesiZipzip-
Akşama kadar okuldayim tatlım. Öğlen yemek yemicem kusura bakma.Hepsini yeme abla yarısını ye diğer yarısını bana yolla.tok dahi olsam simiti hemen yerimpatlat popona bir şaplak kendine gel canımı sıkma de
![]()
Kordişim yapma kuzum...pasteli de götür kıyamam ona
Tamam olurAkşama kadar okuldayim tatlım. Öğlen yemek yemicem kusura bakma.
Yarın ismarlayim sana olur mu![]()
Yok kız benim kur yapacak halim mi var hayatta yapmam uzun süre birşey..Sen sağlığına kavus.sonra ben sana soylerim![]()
Nooo ben 60 olacağım. Tek başına.Kordişim yapma kuzum...pasteli de götür kıyamam ona![]()
Afiyet olsun canim.Tamam olurbende kendime menemen yapayım bari
![]()
Kanda ki enfeksiyon seni halsiz yapmış canım şifani versin rabbim inşallahYok kız benim kur yapacak halim mi var hayatta yapmam uzun süre birşey..
en sevdiğim tavuklu salata yi yiyememisim![]()
Görürsün senNooo ben 60 olacağım. Tek başına.![]()
Ne oldu size böyle altın kızlarGel sarılalım![]()
Sağol ablamAfiyet olsun canim.![]()
Menunu hatirlamiyorum yaa ne yedin bu kadar arti geldin bir bakayim tekrarGünaydın.
Cuma 56.0
Pazartesi 57.1
Fark + 1.1 gr.özür dilerim, gülmeye tutamadim kendimi
Cok fena olmus hafta sonu.
Bi daha böyle yapmasam bari.
@MaYa_MiLaZipzip-
Okulda herkes bana çok zayıflamışsın diyor![]()
Günaydın canimHerkese günaydın kızlar![]()
Günaydın kaptanimBen Günaydın dedim mi? Herkese günaydın. Çok güzel bir hafta olur inşallah. Sağlık ve mutluluk dolu.![]()
Eksin cok guzel tebrik ederim kaptanim7 Şubat 2022 p tesi bildirim
Cuma 68,1
P tesi bugün 66.8
1,3 kg eksi.
@fesang @KarlarKralicesiZipzip-
Sorma mis kokulum. Gülom regl oldu da bana ne oldu kimse bilmiyorNe oldu size böyle altın kızlar![]()
Amin canım ne yaşıyorum ben bu hastalıkta anlamadım 4 mevsim gibi oldu . bu sabah da bademcigim şişmiş öğle uyandımKanda ki enfeksiyon seni halsiz yapmış canım şifani versin rabbim inşallah![]()
Yumurta yiyormusun hala ?Sorma mis kokulum. Gülom regl oldu da bana ne oldu kimse bilmiyor![]()
Bu aralar yaşadığın bir stres sıkıntı yada bir olay oldu mu canım.bazen vücut bu şekilde tepki verebilirmis.Amin canım ne yaşıyorum ben bu hastalıkta anlamadım 4 mevsim gibi oldu . bu sabah da bademcigim şişmiş öğle uyandım![]()
Teşekkür ederim bitanem de hak ettiğimden değil gıcıklık olsun.Afiyet olsun Elhanım sen çoktan hakettin