ama tok tutuyor namıssızYumurta dedikleri gibi pek zayıflatmiyor canım ondan sordum. ben eskiden 2 tane yerdim gram gitmezdi .yemedigim hafta daha çok veriyorum denedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama tok tutuyor namıssızYumurta dedikleri gibi pek zayıflatmiyor canım ondan sordum. ben eskiden 2 tane yerdim gram gitmezdi .yemedigim hafta daha çok veriyorum denedim
İnan bana özel bir şey yapmadım vücut ödem attı büyük ihtimalle. Çocuklarla kola içmiştim cips yemiştim. Kilomin o kadar artması da normal değildi zaten.Cordelia canım bu aralıkta o kiloyu nasıl verdin komün sana
sağolasın canımHayirli olsun nisaniniz canim ❤
Tatilide çıkarmışsın aradan guzel olmus![]()
Süpersin harika7 Şubat 2022 p tesi bildirim
Cuma 68,1
P tesi bugün 66.8
1,3 kg eksi.
fesang K KarlarKralicesi @Zipzip-
Ayy ne güzel kardeşini tebrik ederim. İyi olmana ve iyi vakit geçirmene çok sevindim. Bekliyoruz seni.canım benim ben dün akşam döndüm eve. istanbul daydım kardeşimin nişanını yaptık perşembe akşam eve dönüp cuma sabah tekrar yola çıktık. 2 günlük bir tatil yaptık. pazar akşam döndüm ama yorgunluktan bitmiş bir halde. ürgüp ü gezdik hem kar hem soğuk hem de günde 15 bin adım yürüyünce şu an her yerim ağrıyor. üstelik düz zeminde değil dağ tepe yürüyüş zorladı. kazasız belasız döndük çok şükür. güzel bir tatildi ama dinlenemedim maalesef.
bu sabah işe geldim
hemen bakayım dedim kk ya
cuma sabah bildirim yapıp başlamak istiyorum inşallah bakalım![]()
Kahvalti yapmış miydin, su içmiş olabilirsinYalniz ben sabah kalkınca tartıldım. Sonra mucize gibi wcye çıktım hemen arkasından tekrar tartıldım (bu arada törene geç kaldım bunlarla uğraşırken hahaha) aynı çıktım. Çok şaşırdım. Dedim herhalde tartı ayaklarımı tanıyorayağıma çorap giyip bir daha tartıldım yine aynı. Eee o WC noldu şimdi???
test yaptırdın mı ?Yok kuzuM yaa geçen hafta bugün tam başladı üşümek sır ağrısı, 3 gün çektim. Üç gündür de miyde bulantısı ağrı .. bugünde bu yarından korkuyorum artık ..![]()
teşekkür ederim canım benimAyy ne güzel kardeşini tebrik ederim. İyi olmana ve iyi vakit geçirmene çok sevindim. Bekliyoruz seni.![]()
Bu arada tatlım benim maşallah demiştim sana ama yazılmamış galiba.İnan bana özel bir şey yapmadım vücut ödem attı büyük ihtimalle. Çocuklarla kola içmiştim cips yemiştim. Kilomin o kadar artması da normal değildi zaten.![]()
Enfeksiyon varmış kanda.test yaptırdın mı ?
covid movid değilsin değil mi?
belirtiler pek benziyor çünkü
Kahvaltı yapmadım da bir bardak limonlu su içmiştimKahvalti yapmış miydin, su içmiş olabilirsin
Gelecek haftanin kirmizi kaptani belli sankiCordelia canım bu aralıkta o kiloyu nasıl verdin maşallah sana
Amin canım. Amacımız çıtır olmak eğlenerek kilo vermek.Ya gülüyorum ediyorum da valla sabah çok moralsizdim. Yine de hem @60kiloyum hem ben elimizden geleni yaptık içim rahat. Cuma günü kırmızı mavi sarı yeşil bütün takımlar kilo verir inşallah.
O zaman eksiymişsin. Hiç moral bozma cumaya kadar normal beslenKahvaltı yapmadım da bir bardak limonlu su içmiştim
4 gün yemezse .Gelecek haftanin kirmizi kaptani belli sanki![]()
Takimdasin yemeyeceksin4 gün yemezse .![]()
çok geçmiş olsun kuzumYok kuzuM yaa geçen hafta bugün tam başladı üşümek sır ağrısı, 3 gün çektim. Üç gündür de miyde bulantısı ağrı .. bugünde bu yarından korkuyorum artık ..![]()
KesinlikleGelecek haftanin kirmizi kaptani belli sanki![]()
Evet canım hep düşünüyorum yazı. Bikini de bir tarafa bir yere gideceğim zaman düğün olur, bayram olur hiçbiri yakışmadı ne giyeceğim ben diye düşünüp ağlamak istemiyorum. Eşim bir yemeğe gidelim dese Ben ne giyeceğim diye düşünüyordum. Şimdi herhangi bir şey giyiyorum çıkıyorum. Hiç kıyafet düşünmüyorum.Takimdasin yemeyeceksinyaza giyecegin bikiniyi dusuneceksin. Dolabin onune as
![]()